Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Styl od A do Z: Naučte se rybí cop pod čepici!

4. února 2017 | 06:00

Určitě to znáte také. Učešete si vlasy, ale pak na ně narazíte čepici, a když ji sundáte, po složitých přípravách není ani památky. Poprosila jsem proto kadeřnici Majdu, aby mi učesala něco, co přežije nejen čepici, ale třeba i helmu na lyže, a já se tak pak nebudu muset stydět si zimní pokrývku sundat na veřejnosti.

Pokud máte na účes spoustu času, nejprve si vlasy umyjte a pak vyfoukejte s tužidlem, aby nebyly hladké a měly texturu. Pěšinku si udělejte hodně na straně a z horních vlasů oddělte dva stejně silné prameny. Ty pak začněte zaplétat jako rybí cop, v tomto případě ještě o trochu složitější tím, že do něj přibíráte další vlasy a nepletete ho pouze z těch, které jste si oddělila. Přesný postup, jak cop zaplétat, najdete ve videu.

Když vám dojdou vlasy na přibírání, dopleťte už klasický rybí cop a zagumičkujte ho. Zbytek vlasů můžete libovolně zatočit, zaplést nebo už na začátku můžete počítat s tím, že do copu zakomponujete všechny vlasy. Nakonec ho nezapomeňte dostatečně nalakovat, aby se účes zafixoval. Pak už jen stačí nasadit čepici a je hotovo.

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Naučte se rybí cop pod čepici! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

ZDE sledujte další díly módního seriálu Styl od A do Z!