Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Styl od A do Z: Naučte se copánek, který oživí rozpuštěné vlasy

14. ledna 2017 | 06:00

Pokud máte stejně jako já rády efektní účesy, ale nejste příliš zručné, určitě vás potěší v pořadí již třetí návodné video. Rozhodla jsem se totiž naučit se několik účesů pod taktovkou zkušené kadeřnice Hanky ze salonu Franck Provost. Jako čtvrtý v pořadí se naučím jednoduchý copánek, který ozvláštní rozpuštěné vlasy. A můžete ho nosit kamkoliv.

Pokud nosíte ráda rozpuštěné vlasy, ale přijde vám, že je to občas trochu stereotyp, určitě si zamilujete jednoduchou pletenou čelenku, kterou se naučí opravdu každý. Nejdříve si dejte pěšinku více ke straně a tam, kde máte více vlasů, si rozdělte patku na tři tenké pramínky. Začněte zaplétat jako klasický copánek, ale veďte ho podél hlavy jako čelenku. Postupně přibírejte vlasy ze strany od obličeje a tenké pramínky i z druhé strany od hlavy.

Copánek nedoplétejte až do konce. Kousek za uchem zagumičkujte a pomocí prstů cop roztáhněte, aby vypadal ledabyle. Na druhé straně můžete vlasy připevnit k hlavě obyčejným pírkem. Nakonec ještě účes zafixujte lakem na vlasy a je hotovo!

Podrobný návod i to, jak se mi účes povedl, najdete ve videu!

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Naučte se jednoduchý copánek, který ozvláštní rozpuštěné vlasy • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

ZDE sledujte módní seriál Styl od A do Z!