Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Novoroční slevy jsou tu: Víme, kde pořídíte levné svetry, kabáty nebo šaty!

4. ledna 2017 | 06:00

Obchody s oblečením se ještě více než během svátků obarvily načerveno. Cedule s lákavými slevami jsou opravdu na každém rohu. Abyste měly nákupy snazší, prozkoumaly jsme oblíbené obchody za vás. Víme, kde narazíte na ty nejlepší úlovky!

Nejvyšší slevy

Během největší nákupní horečky jsme zvyklé, že slevy sahají až k 70 procentům. To ovšem právě teď, pár dnů od začátku nového roku, není zdaleka ve všech našich oblíbených obchodech. Na až 70% slevy lákají obchody Camaieu, kde je téměř všechno zboží ve slevě, Lindex, kde vás nadchnou především zlevněné svetry a roláky, nebo H&M, kde právě teď pořídíte kalhoty za 350 korun, tenké bombery s výšivkami za 250 korun nebo stylové topy se šněrováním ve výstřihu za 200 korun. My jsme si zamilovaly stříbrnou plisovanou sukni, která po slevě stojí jen 350 korun. 

Kam pro džíny, svetry nebo kabáty?

I když v ostatních obchodech slevy zatím nešplhají tak vysoko, i tak je rozhodně z čeho vybírat. V C&A nás nejvíce zaujaly džíny různých barev i střihů za 550 korun, stylové mikiny s nápisy za necelé dvě stovky a elegantní halenky za 350 korun. V obchodech Promod nám zase padly do oka krásné zimní kabáty, které teď pořídíte s 30% slevou, a nepřeberné množství topů s 50% slevou. V Reserved si určitě vyberete, pokud sháníte zbrusu nový svetřík nebo svetr. Čeká na vás nepřeberné množství za ceny od 399 korun.

Které obchody jsou jiné?

Většině obchodů se trochu vymyká Orsay, kde zlevněné starší kolekce zabírají zhruba jen polovinu prostoru. Další část zdobí nová kolekce, které na první pohled jasně dominuje kanárkově žlutá barva v kombinaci s šedou a černou. Vybočují také obchody Takko, kde na všechny zlevněné kousky dostanete ještě dalších 30 procent slevu. Takže tu nakoupíte, jak se říká, za hubičku!

Video se připravuje ...
Máte velké nohy? Poradíme vám, jaké si pořídit boty, a kterým chybám se vyhnout! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ