Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Nejkrásnější šaty roku 2016: Podívejte se na náš výběr. Souhlasíte?

  • 25. prosince 2016 | 06:00

    Celý rok se slavné krásky procházely po červených kobercích v nádherných róbách, ze kterých se tajil dech. Vybraly jsme pro vás ty nejkrásnější šaty, které jsme v roce 2016 mohli vidět. Které jsou podle vás ty nej?

  • Claire Danes (37)

    Americká herečka Claire Danes nikdy nepatřila mezi typické hollywoodské krásky, ale na podzimním předávání cen Emmys všem vyrazila dech. Vypadala naprosto úchvatně a po boku svého manžela, herce Hugha Dancyho, jen zářila. Metalická róba italské značky Schiaparelli jí padla jako ulitá a šedá myška se proměnila v překrásnou princeznu. Podle nás rozhodně jedna z nejoslnivějších rób roku!

    Claire Danes
    Autor: profimedia.cz
  • Sofia Vergara (44)

    Sofia Vergara je nejen jednou z nejkrásnějších žen showbyznysu, ale také nejlépe placenou televizní herečkou současnosti. Kolumbijská herečka za sebou nechala takové seriálové herečky, jako jsou třeba hvězda Teorie velkého třesku Kaley Cuoco nebo hvězda Chirurgů Ellen Pompeo. Ostudu si samozřejmě neutrhla ani na předávání televizních cen Emmys, kde se po červeném koberci prošla v nádherné tělové róbě Versace. Střih šatů kopíroval hereččiny dokonalé křivky, a tak se stala opět středem pozornosti. Jedno předávání cen a hned dvě róby, které patří k nejpovedenějším roku!

    Sofia Vergara
    Autor: profimedia.cz

  • Alessandra Ambrosio (35)

    Topmodelka Alessandra Ambrosio byla jednou z hvězd listopadové akce LAMCA Art + Film Gala. K této příležitosti oblékla levandulovou róbu Gucci a sázka na jistotu se vyplatila. V šatech s květinovou aplikací modelka doslova zářila a byla nepřehlédnutelná. Tahle kráska zkrátka ví, co jí sluší! Bod pro Gucciho!

    Alessandra Ambrosio
    Autor: profimedia.cz
  • Rachel McAdams (38)

    Oblíbená herečka Rachel McAdams je jednou z hvězd úspěšného filmu Doctor Strange, a tak je jasné, že nemohla na všech slavnostních premiérách chybět. Na jednu z nich oblékla elegantní róbu Versace s nápadnou aplikací připomínající uzel. Stejně jako šaty byly dokonalé i make-up a účes. Rachel to tehdy vyhrála na plné čáře! A je už druhou ženou ve Versace, která se dostává do našeho úzkého výběru. A není rozhodně poslední!

    Rachel McAdams
    Autor: profimedia.cz
  • Blake Lively (29)

    Největší hvězdou letošního Filmového festivalu v Cannes byla tehdy ještě těhotná herečka Blake Lively, která oslnila hned několika modely a z níž nikdo ani v jednom z případů nespustil oči. Nás nejvíce zaujala v blankytně modré róbě Versace s vlečkou a asymetricky řešeným vrškem, ve které vypadala jako bohyně. Není co vytknout, vypadala fantasticky.

    Blake Lively
    Autor: profimedia.cz

  • Amanda Holden (45)

    Britská televizní moderátorka a porotkyně talentové soutěže Amanda Holden všem na předávání britských filmových a televizních cen vyrazila dech. Přišla v blýskavé róbě s pompézní vlečkou z dílny Tony Warda. Od šatů přes doplňky až po účes a líčení bylo všechno naprosto bezchybné. Nejenže Amanda vypadala minimálně o deset let mladší, ale stala se i hvězdou celého večera. Opravdu dokonalé šaty!

    Amanda Holden
    Autor: profimedia.cz
  • Jenna Dewan Tatum (36)

    I když Jenna Tatum byla na slavnostním předávání Zlatých glóbů jen jako doprovod svého manžela Channinga Tatuma, měla jedny z nejkrásnějších šatů, které slavné ženy letos oblékly. Na první pohled bylo poznat, že se jedná o šaty z dílny libanonského návrháře Zuhaira Murada, jehož tvorbu miluje třeba i Jennifer Lopez. Temně modré šaty z kolekce podzim/zima 2015/2016 byly nepřehlédnutelné nejen díky blýskavým výšivkám, ale i díky odvážnému hlubokému výstřihu. Nádhera!

    Jenna Dewan Tatum
    Autor: profimedia.cz
  • Jennifer Lopez (47)

    Zpěvačka a herečka Jennifer Lopez zcela mimořádně na Zlatých glóbech neoblékla róbu od zmiňovaného Zuhaira Murada ani od jeho libanonského kolegy z branže Elieho Saaba. Ani nevsadila na "nahé" šaty, které si v posledních dvou letech opravdu oblíbila. Její volbou byly tentokrát šaty ze žlutého hedvábí z haute couture kolekce Giambattista Valli. Módní ikona zkrátka chyby nedělá!

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Jennifer Lopez - Ain't Your Mama • VIDEO: youtube.com

  • Penélope Cruz (42)

    Španělská herečka Penélope Cruz předvedla na listopadové madridské premiéře filmu The Queen of Spain, kde hraje hlavní roli, stříbrné šaty s třásněmi a s asymetricky řešeným vrškem. Vypadala božsky! Nemáme absolutně co vytknout. Blýskavé šaty letos zkrátka bodují!

    Penélope Cruz
    Autor: profimedia.cz
  • Eva Longoria (41)

    Hvězda Eva Longoria ozdobila letošní dubnový madridský večer Global Gift Gala, kde se ukázala v dlouhých metalických šatech posetých flitry. Jak už je u Evy zvykem, není jí naprosto co vytknout. Opět vypadá božsky a právem uzavírá naši desítku nejkrásnějších šatů roku. 

    Eva Longoria
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.