Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Předvánoční slevy začínají: Kde nakoupíte levné oblečení a kde si dávají na čas?

14. prosince 2016 | 06:00

Jako každý rok, i letos obchody chystají vánoční a následně i novoroční slevy. Nás samozřejmě nejvíc zajímají slevy na oblečení, které k naší velké radosti startují už teď. Abyste zbytečně nebloudily po obchodních centrech, prošly jsme pár obchodů za vás a zjistily, co právě teď nabízejí. 

Kam vyrazit?

Ne všechny obchody už nabízejí předvánoční slevy, ale i tak je nabídka opravdu skvělá. Například v obchodech H&M si rozhodně vyberete. Mají tu trička za 200 korun, svetry za 300 korun, stylové zateplené i lehčí bombery za úžasných 350 korun. A nakonec si ještě můžete vybrat některé ze zimních kabátů ve slevě až 30 procent. Na velké množství podzimních i zimních kousků v první vlně slev narazíte i v New Yorkeru. Svetříky v různých barvách pořídíte za 299 korun, nejrůznější typy šatů od tří do čtyř stovek. 

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Jaké módní kousky právě teď najdete v obchodech? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Poměrně velký výběr nabízejí také obchody C&A, kde pořídíte džíny v různých odstínech za 498 korun, mladistvé mikiny s nápisy a nášivkami za necelé dvě stovky nebo třeba hřejivé pončo, které rozhodně ještě unosíte, za sympatických 350 korun.

Kdo by hledal tenkou bundičku, blejzr nebo sako, rozhodně si vybere v Orsay. Tam už také startují předvánoční slevy. Zmiňované vršky pořídíte za cenu zhruba kolem sedmi stovek a elegantní halenky za 350 korun. Nesmíme zapomenout ani na teploučké svetry, které jsme s největší slevou našly v Lindexu, a to za 500 korun. 

Tady zatím čekají

V každém obchodu ale neuspějete. Třeba v oblíbeném Reserved se na první velkou vlnu slev teprve chystají. Zatím tam mezi novými kolekcemi najdete jen pár sukní za ceny od 399 korun a jarní kalhoty stojí od 499 korun. V Mangu nebo třeba Promodu zatím ve slevách neulovíte vůbec nic. Na vysněné kousky za akční ceny si musíte ještě pár dnů počkat. 

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii!