Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vyrazte si do obchodů pro kožené kozačky za tisícovku! Víme, kde nakoupíte boty nejlevněji

3. ledna 2016 | 06:00

Zima zatím, co se týče počasí, nebyla nic moc, a tak si možná mnohé z vás zatím vystačily s teniskami nebo kotníčkovými chelsea botami. Teploty jdou ale dolů a i my se dočkáme mrazů a sněhu nejen na horách. Proto jsme pro vás zmapovaly obchody s obuví a zjistily jsme, za jaké akční ceny zimní boty pořídíte a kde.

Zlevněné boty v obchodě Tally Weijl
Autor: autorka
Stejně jako většina obchodů s oblečením, i ty s obuví nabízejí povánoční slevy až 50 %. Pokud si brousíte zuby na nové kozačky, určitě si ty pravé vyberete v obchodě Baťa. Klasické černé kozačky pod kolena a s nízkým podpatkem tu po slevě pořídíte za tisíc korun. Na své si přijdou i milovnice vysokých podpatků, nevšedních zimních barev nebo vysokých kozaček nad kolena. Vedle nich jsou samozřejmě regály zaplněné kotníčkovou obuví, některá je i speciálně zateplená. Stejné slevy nabízejí i CCC, Reno nebo Office Shoes, kde máte také z čeho vybírat.

O výhodné nákupy bot pro celou rodinu se postarají obchody Deichmann. Ty mimo sezonní slevy, které sahají k 50 %, nabízejí i dvě speciální akce. Při koupi dvou zlevněných párů bot zaplatíte za ten druhý levnější ještě o polovinu méně. A když si vyberete rovnou tři páry, třetí nejlevnější máte úplně zadarmo! Akce platí až do 24. ledna, ale pozor, ať vám ty nejlepší kousky někdo "nevyfoukne"!

Pro nové boty si můžete zajít i do obchodů s oblečením. Pátraly jsme pro vás po tom, kde najdete ty nejlepší kousky. Máme pro vás dva favority. Prvním je rozhodně Reserved, kde jsme kromě klasických koženkových bot ve slevě našly i nádherné kožené kotníkové boty na širokém podpatku za pouhou tisícovku. Druhý "zlatý důl" jsme objevily v Tally Weijl, kde si můžete vybrat zhruba z patnácti párů různých bot – a všechny stojí 899 korun.

Reserved, původní cena 2199 Kč, po slevě 999 Kč
Autor: archiv firem

Další skvělé úlovky najdete v naší fotogalerii!