Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

20 stylových triček pod stromeček: S filmovými potisky i vtipnými nápisy!

4. prosince 2016 | 06:00

Přemýšlíte nad dárky? Co třeba pořídit někomu hravé, stylové a mladistvé tričko s vtipným obrázkem, trefným nápisem nebo oblíbeným filmovým hrdinou? Veselá trička jsou zase v kurzu!

Hravá trička s potisky se skvěle hodí pro ženy i muže, kteří v módě rádi kombinují jednoduché kousky s hravými a originálními. A samozřejmě i pro všechny, kdo si čas od času chtějí odpočinout od upjatých halenek a nepohodlných košil. V bavlněném tričku, které neškrábe a netlačí, si totiž užijete maximální pohodlí.

Samozřejmě v něm nemůžete vyrazit kamkoliv, ale elegantní a zároveň ležérní outfit z nich vytvoříte poměrně snadno. Stačí obléknout pouzdrovou sukni, veselé tričko, sako nebo koženou bundu, obout lodičky a je to! Vtipná trička unosíte i na procházky, výlety, letní festivaly nebo na posezení s přáteli. Rozhodně se nemusíte bát, že vám bude nové tričko ležet na dně skříně.

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Vybíráme kabát na zimu! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ


Zatímco loni byla největším hitem trička se slavnými i neznámými obličeji nebo s potisky velkých a oblíbených měst, letos je vystřídala stejně jednoduchá trička, ale tentokrát s vtipnými nápisy, postavami z filmů, nášivkami i flitrovými aplikacemi.

Před nákupy se inspirujte v naší galerii!

Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu hledejte v našem speciálu.