Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Trendy vánoční svetry se sobem i tučňáky: Víme, kde je pořídíte!

23. listopadu 2016 | 06:00

Ještě nejste naladěná na vánoční vlnu? Tak kromě nakupování dárků pro ostatní udělejte radost i sobě a pořiďte si veselý vánoční svetr. Rázem se ocitnete uprostřed krásných bílých Vánoc, a navíc také vykouzlíte na tváři úsměv všem, kteří vás v něm potkají.

Svetry se sněhuláky, soby, tučňáky nebo vločkami byly ještě donedávna pro většinu z nás noční můrou. První, co si vybavíte, je dost pravděpodobně "nechtěný dárek" nebo "tohle mě nutili nosit rodiče". Posledních pár let je ale všechno jinak! Vánoční svetry jsou trendy a už dávno to není, jak se říká, kýč jak bič!

Ven i na doma

Svetr s roztomilým sobíkem nebo vánočním stromečkem dokáže opravdu vykouzlit dokonalou vánoční atmosféru. A to nejen před Vánocemi, ale i během nich. Pokud si ho netroufnete nosit do práce, noste ho alespoň doma. Jednou si u vánočních fotografií s láskou zavzpomínáte, jak jste ve veselém svetru pekla cukroví, zdobila stromek nebo rozbalila skvělý dárek.

A pokud jste odvážnější, noste ho zkrátka všude! Skvěle pod ním budou vypadat džínová košile s vystrčeným límečkem a ohrnutými rukávy nebo třeba jen klasické tričko s límečkem. Nebojte se k němu nosit i náhrdelníky, sukně nebo lodičky.

I já už svůj vánoční svetr mám! Tak neváhejte.
Autor: archiv autorky

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii!