Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Styl podle celebrit: V modrém kabátu na podzim i v zimě zazáříte!

17. listopadu 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Tentokrát jsme se inspirovaly u české moderátorky Zorky Hejdové.

Moderátorka Zorka Hejdová svými outfity inspiruje divačky u televizních obrazovek téměř každé ráno. Tentokrát vyrazila na představení nové kolekce bot a mezi ostatními návštěvníky zářila v modrém kabátu. Ten jí jako blondýně opravdu moc slušel.

Pod něj oblékla černou klasiku v podobě úzkých kalhot a roláku. A obula snad ještě větší klasiku: stylová perka. Zvolila zkrátka outfit, který se hodí pro každodenní nošení a zároveň sluší i všem typům žen.

Buďte jako Zorka Hejdová

Nebojte se i na podzim a v zimě nosit barevné kabáty, díky kterým vybočíte z davu. Pokud není modrá vaše oblíbená barva, vsaďte na červený nebo třeba žlutý kabát. Uvidíte, že dlouhé a chladné dny budou hned o něco veselejší.

spoj
Autor: archiv firem

Rolák: Zoot.cz, 699 Kč, kalhoty: Lindex, 999 Kč, kabát: Answear.cz, 2299 Kč, boty: Humanic, 1299 Kč a kabelka: H&M, 299 Kč

Zde sledujte další stylové outfity slavných žen!

Zde si prohlédněte slevové kupony a užijte si Týden Blesku pro ženy!