Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Inspirujte se u herečky, která se nebojí chodit v teplácích!

12. listopadu 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Co říkáte na volnočasový outfit herečky Sienny Miller?

Americká herečka Sienna Miller (34), kterou znáte třeba z filmu Hvězdný prach nebo novějšího dramatu Americký sniper, byla dříve považována za módní kopii modelky Kate Moss. Časem ale všem dokázala, že její styl je jedinečný. Nejlépe se cítí ve stylu inspirovaným hippie. Miluje boho módu!

Sienna si osvojila téměř nemožné, a to propojit boho styl s minimalismem. Dnes už rozhodně není brána za něčí kopii, naopak se stala inspirací pro miliony žen po celém světě. A důkazem, že jí sláva nestoupla do hlavy, je fakt, že klidně vyrazí do newyorských ulic v teplácích, a navíc i nenamalovaná. A musíme uznat, že i tak vypadala perfektně!

Buďte jako Sienna Miller

I když se nám pohodový styl slavné herečky líbí, rozhodně vás nebudeme podporovat v nošení tepláků do města. V Americe to zkrátka chodí trochu jinak. V našem malém rybníčku stále ještě tepláky patří domů a na zahradu. Vyměňte je za pohodlné volnější kalhoty, ke kterým se skvěle hodí stylový bomber a tenisky. 

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Bomber: Zoot.cz, 1399 Kč, kalhoty: TopShop, cca 1200 Kč, tričko: Lindex, 699 Kč, šála: H&M, 299 Kč, kabelka: Humanic, 1199 Kč a tenisky: Baťa, 1999 Kč

Zde sledujte další stylové outfity slavných žen!