Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Bez džínové košile a klobouku se neobejdete!

16. dubna 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! I když u nás teploty moc vysoko nesahají, herečka Hilary Duff už vytáhla letní oblečení. Líbí se vám?

Herečka a zpěvačka Hilary Duff často mění svůj šatník kvůli kolísavé váze. Ať už má nějaké to kilo navíc nebo je zase štíhlá jako proutek, nosí ráda sukně a kraťasy. Doma má sbírku klobouků a slunečních brýlí. A protože nejčastěji tráví volný čas se svým synem, podpatky téměř nenosí.

Na společenských akcích ji většinou neuvidíte v dlouhých večerních róbách. Dává totiž přednost nadčasovým pouzdrovkám, které dají vyniknout jejím křivkám. Co se týče barev, není příliš odvážná. Raději má klasiku v podobě černé, modré a šedé.

Buďte jako Hilary Duff

Pokud se vám hereččin styl líbí, můžete se jím inspirovat. Volnočasový letní model sestavený z asymetrické černé sukně a denimové košile vypadá skvěle. Pohodlné sandálky můžete podle příležitosti vyměnit za lodičky nebo boty na klínu a vyrazit třeba do baru.

Spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Košile: Zoot.cz, 659 Kč, sukně: TopShop, cca 600 Kč, klobouk: Lindex, 599 Kč, sluneční brýle: New Yorker, 139 Kč, kabelka: F&F, 399 Kč a sandálky: Deichmann, 649 Kč

Inspirujte se dalšími outfity českých i zahraničních celebrit!