Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Styl podle celebrit: Oblečte se na schůzku jako Heidi Klum

23. června 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Tentokrát nás inspirovala nestárnoucí modelka Heidi Klum.

Heidi Klum je jedna z mála žen, které s přibývajícím věkem mládnou. Co se týče jejího módního stylu, je opravdu originální. Módní přešlapy nedělá a i na procházce s dětmi nebo na nákupu vypadá perfektně a především originálně. Její velkou výhodou je, že jí sluší všechny módní styly. Inspiruje ženy po celém světě, ať už má na sobě džíny a tričko, bohémské maxišaty nebo sexy koktejlky.

Nás tentokrát zaujala v jednoduchém elegantním modelu sestávajícím hlavně z černého kalhotového kostýmku. Ulicemi New Yorku tak zřejmě procházela na nějakou důležitou pracovní schůzku. Protože se Heidi celý život pohybuje ve světě módy, moc dobře ví, že v černém modelu by vypadala příliš usedle. A proto pod sáčko oblékla rudou halenku, která celému outfitu dodala šmrnc a nádech provokace.

Buďte jako Heidi Klum

Padnoucí kalhotový kostýmek se žádné ženě v šatníku neztratí. Pokud sázíte na klasiku, oblečte k němu bílou projmutou košili a černé lodičky. Nezapomeňte však na to, že kalhoty by měly opravdu dokonale kopírovat vaši linii, aby model nepůsobil usedle. Sáčko by mělo být projmuté, aby zvýraznilo ženské tvary. Další možností je kombinace oversized kousků, na které si však troufne jen málokdo.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Černé sako: Zoot.cz, 1099 Kč, kalhoty: Lindex, 999 Kč, červená košile: Zoot.cz, 549 Kč, sandálky: Humanic, 2990 Kč a kabelka: Bree.cz, 8920 Kč