Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Zavinovací kabát si zamilovala i modelka Karlie Kloss

20. října 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme!

Americká modelka Karlie Kloss si může obléknout cokoliv a vždycky vypadá perfektně. Módních výstřelků má však občas dost z přehlídkových mol a společenských večírků, a tak ve volném čase ráda nosí jednoduché a praktické kousky.

Zavinovací kabát si rozhodně zamilujete i vy. Je hitem už třetí sezonu a jen tak z módní scény nezmizí. Skvělou volbou pod něj je právě rolák, díky kterému už nemusíte nosit šátek nebo šálu. Zbytek oblečení i doplňků zvolila Karlie v klasické černé barvě, vy se ale můžete trošku odvázat. Pusťte do svého outfitu i jiné podzimní barvy, jako jsou třeba bordó, béžová nebo khaki.

Buďte jako Karlie Kloss

Zavinovací kabáty sluší snad všem typům postavy. Opasek vám vytvaruje štíhlý pas a zvýrazní ňadra a délka ke kolenům zase zamaskuje silnější stehna nebo větší zadeček.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Kabát: Zoot.cz, 2909 Kč, rolák: Orsay, 499 Kč, kalhoty: Lindex, 699 Kč, sluneční brýle: TopShop, cca 600 Kč, balerínky: Deichmann, 490 Kč a kabelka: Humanic, 799 Kč

Zde sledujte další stylové outfity slavných žen!