Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Styl podle celebrit: Kombinujte džínovinu jako Alessandra Ambrosio

18. června 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Inspirujte se krásnou modelkou Alessandrou Ambrosio.

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme!

Více na http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-trendy-moda/401075/styl-podle-celebrit-kralovna-mody-emma-watson-vsadila-na-krajku.html?utm_source=prozeny.blesk.cz&utm_medium=copy

Styl topmodelky Alessandry Ambrosio přímo milujeme! Velmi často se ale stává, že její modely sluší pouze stejně hubeným ženám, jako je ona sama. Tenhle letní outfit bude slušet úplně všem ženám! Délku džínové sukně si můžete poupravit tak, aby vám to bylo pohodlné. Nosí se mini, ale i délky pod kolena.

K denimové sukni můžete obléknout jakýkoliv vršek. A pokud si troufnete spojit džínovinu s džínovinou, klidně to může být denimová košile v úplně jiném odstínu, než je sukně. Můžete ji zastrkat dovnitř, nechat ledabyle hozenou přes nebo uvázat na uzlík. K takové kombinaci se hodí jemné sandálky, hravé espadrilky nebo klidně lodičky.

Buďte jako Alessandra Ambrosio

Modelka svůj džínový outfit sladila s hnědými doplňky, které mu dodaly westernový nádech. Stejně to můžete udělat i vy. Pokud jste spíše romantický typ, klidně přidejte doplňky v pudrových tónech, které drsnější džínovinu zjemní.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Košile: TopShop, cca 1000 Kč, sukně: Zoot.cz, 759 Kč, sluneční brýle: Lindex, 299 Kč, kabelka: Lindex, 499 Kč, pásek: Brašnářství Tlustý, 1990 Kč a boty: Humanic, 1399 Kč