Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Jarní outfit podle Evy Longoria!

19. března 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Inspirujte se ležérním, ale svůdným jarním outfitem herečky Evy Longoria.

Na procházku v otevřených sandálkách si ještě počkáme, ale hollywoodské krásky už jarní i letní modely nosit mohou. A tak si můžeme vysoké teploty připomenout alespoň svěžím outfitem herečky Evy Longoria. Ta vsadila na klasiku a vyplatilo se!

Slavné ženy čím dál častěji dávají přednost jednoduchým a lehce kombinovatelným kouskům před módními výstřelky. Eva je toho důkazem. V jejím šatníku převládají pouzdrové šaty a sukně, džíny a jednoduché halenky. A protože měří jen 157 centimetrů, v jejím botníku najdete především boty na podpatku.

Buďte jako Eva Longoria

Klasické džíny a bílou halenku má určitě většina z vás v šatníku. Zkuste si halenku ležérně zastrkat do kalhot a ohrňte rukávy. Pak už se jen stačí rozhodnout, jestli vyrazíte v podpatcích, nebo dáte přednost pohodlným mokasínům či teniskám. A pilotky? Ty jsou základ!

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Košile: TopShop, cca 900 Kč, džíny: Zoot.cz, 1379 Kč, boty: Humanic, 1499 Kč, náhrdelník: ALo diamonds, pilotky: Zoot.cz, 359 Kč a lak na nehty: SpaRituals, 355 Kč

Inspirujte se i dalšími outfity českých i zahraničních celebrit!