Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyzkoušely jsme džíny: Které sedí chlapecké i ženské postavě?

Video se připravuje ...
18. dubna 2016 | 06:00

Džíny jsou nadčasovou záležitostí, která opravdu nikdy nevyjde z módy. Během desítek let střídavě mění barvy a střihy, ale pořád je milujeme. Koupit si padnoucí džíny však není nic jednoduchého, a proto jsme se rozhodly je pro vás vyzkoušet.

Dvě odlišné postavy a stejný typ džínů! Budou nám sedět podle velikosti, kterou běžně oblékáme? To jsme pro vás otestovaly.

Jako první jsme vyzkoušely rovně střižené džíny z F&F, které sedly stejně jak postavě s ženskými křivkami a velikostí 40, tak chlapecké postavě s velikostí 38. Pro obě byly příliš dlouhé a v rozkroku se nevzhledně krabatily. Kvůli nízkému sedu jsme je zařadily do kategorie sportovních džínů, které se nedají nosit s lodičkami jako součást elegantnějšího outfitu.

Úplně jinak nám sedly světlé skinny z Reserved. Na obou postavách vypadaly výborně. Akorát na ženské postavě byly trochu delší a na té chlapecké zase naopak kratší. To nám ale nevadilo, protože se to dalo vyřešit trendy ohrnutím. Mnohem více nám oběma vadily zašité kapsy, které se nedaly použít.

Jak dopadly další džíny, uvidíte ve videu:

Sledujte i další módní videa a inspirativní články.