Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Stylové dárky na Valentýna: Oblečení a doplňky jsou trefou do černého!

12. února 2016 | 06:00

I když třeba svátek svatého Valentýna neslavíte, není jediný důvod, proč by vám partner nemohl udělat radost. Nebo si vlastně udělejte radost vy sama. Naprosto ideálním dárkem jsou pro většinu žen oblečení a doplňky. Připravily jsme pro vás kousky, které by nejvíce potěšily nás v redakci.

Co takhle letos vyměnit kytku, roztomilé plyšové zvířátko, sladkosti nebo sekt za něco, co neuvadne a po čem neztloustneme? Módní kousky, které doplní náš šatník, jsou podle nás v redakci tím nejlepším dárkem. Vidíte to stejně? Pak právě pro vás jsme připravily oblečení a módní doplňky. Doufáme, že vás nadchnou stejně jako nás!

Co je nejoblíbenější?

Shodly jsme se, že ze všech druhů oblečení bychom nejraději dostaly šaty, halenku a sako. Jedná se o módní kousky, které jsou elegantní, ženské a hlavně jich není nikdy dost! Samostatnou kapitolou je spodní prádlo, které může být tak trochu klišé, ale vždy potěší. Důležité však je, aby vás váš partner měl opravdu v oku, aby vám nekoupil malé kalhotky nebo příliš velkou nepadnoucí podprsenku.

Pokud nemáte partnera, který si troufne odhadnout vaši velikost, můžete "slevit" na stylový doplněk. Nová kabelka, šátek nebo bižuterie se přece nikdy neztratí. Inspiraci můžete hledat i mezi dalšími módními trendy.