Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kožené bundičky: Které barvy a střihy jsou letos trendy?

4. dubna 2016 | 06:00

Módních kousků, které můžeme nosit celoročně, není příliš. Kožená nebo koženková bundička mezi ně však rozhodně patří. Změnily se pro letošní rok trendy nebo je stále nejvíce in klasický černý křivák?

Teď na jaře můžete bundičku nosit téměř pořád. Když jdou teploty dolů, oblékněte pod ni stylové pončo nebo oversized svetr. V létě vám skvěle poslouží při večerních zahradních akcích, nebo při pozdnějším návratu z párty. Na podzim stylovou bundu zase perfektně sladíte se stejnobarevnými chelsea boots a ozdobíte ji nápadnou maxišálou. A v zimě? Sice bude schovaná pod kabátem, ale můžete u něj ohrnout rukávy a nechat kůži alespoň trochu vykukovat. 

Aktuální trendy

Ne nadarmo se říká, že černý kožený či koženkový křivák nikdy nevyjde z módy. I letos je v kurzu, v podstatě v úplně stejné podobě jako loni. Možná se na nich letos po dvouleté pauze více projeví motorkářský styl. Takže cvočky, kovové přezky a nápadné zipy mají zelenou. 

Kromě černé klasiky se samozřejmě v obchodech můžeme těšit i na bleděmodré a pudrově růžové bundičky. Barvy roku 2016 jsou totiž úplně všude. Pokud máte z loňska hnědou nebo béžovou bundičku, rozhodně se nemusíte bát ji nosit i letos. Nepatří sice do aktuálních hitů, ale za módní přešlap se rozhodně nepovažují. A kdo ví? Třeba příští rok budou na výsluní právě tyto dva odstíny. 

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii!

Sledujte i další aktuální módní trendy!