Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

David Beckham neodolal a vyfotil Victorii s malou Harper v bikinách

6. ledna 2016 | 13:36

O nejkrásnější start tohoto týdne se postaral na svém instagramovém účtu David Beckham. Ten si totiž nemohl pomoct a zachytil svou krásnou ženu Victorii s dcerkou Harper v bikinách při západu slunce.

Od té doby, co se David Beckham připojil k sociální síti Instagram, na ni vložil už spoustu něžných fotek zachycujících Victorii a jejich děti. Sice se už nějakou dobu spekuluje, jestli tenhle britský pár snů je už jen dobře promyšlený marketingový tah, nebo je jejich láska i po letech stále tak žhavá a silná, ale zamilované fotky dvojice mluví samy za sebe.

David si vzal Victorii v roce 1999 a po čtyřech dětech a bezpočtu změněných účesů stále tokají jako před lety. Není divu, oba dva rozhodně nezahálejí a na své lásce i sami na sobě pořádně makají. Udělají si čas nejen na láskyplné polibky, ale i na společné cvičení, kterým se udržují ve formě. Oběma přesto zbývá ještě čas na práci. Victoria chrlí jednu kolekci za druhou a David obletěl nedávno celý svět s charitativními fotbalovými zápasy pro děti.

"Maminka a já… holky při západu slunce," připsal fotbalista pod čerstvou fotku z dovolené na Maledivách a fanoušci mu jsou za tyhle momentky ze soukromí samozřejmě vděční. My se každopádně těšíme na další várku a ve fotogalerii jsme pro vás vybrali několik fotek celé rodiny, jak ji zachytili buď samotný David, nebo jeho přátelé.

Všichni sourozenci Beckhamovi během silvestrovských oslav
Autor: Instagram