Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Styl podle celebrit: Buďte na horách hvězda jako Andrea Verešová!

7. ledna 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Zima je v plném proudu a většina z nás se chystá na hory. Kde jinde se inspirovat než u slovenské krásky Andrey Verešové, která má svůj horský outfit vždy do posledního puntíku promyšlený?

Kdo si myslí, že během lyžování není potřeba vypadat stylově, ten se šeredně mýlí. Ve starých šponovkách a typické červené bundě nikoho nezaujmete, ani kdyby vaše lyžařské techniky byly sebedokonalejší. Inspirujte se slovenskou modelkou Andreou Verešovou, které se přezdívá "královna sjezdovek".

Když si balíte věci na hory, nikdy nezapomeňte na stylový, ale zároveň hřejivý huňatý svetr, funkční spodní prádlo, bundu, ve které budete na svahu nepřehlédnutelná, barevné oteplovačky, ochrannou helmu a na procházku zasněženým městem stylovou čepici a sluneční brýle.

Buďte jako Andrea Verešová

Modelka Andrea Verešová bezesporu patří mezi módní ikony a svůj vytříbený styl neztrácí ani na horách. Velmi často obléká sněhobílé oteplovačky a bundu. V takovém kompletu jste však na zasněženém svahu snadno přehlédnutelná, a proto elegantní bílou noste jen na bezpečné zimní procházky. Letos se ve Špindlu Andrea ukázala opět ve své oblíbené bílé, ale tentokrát okořeněné černým tygřím vzorem. Nechyběly čepice s chlupatou bambulí ani stylové sněhule, které má modelka snad ve všech barevných provedeních. 

Verešová
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Bunda: Hervis, 2799 Kč, oteplovačky: Sportisimo, 1499 Kč, kožené palčáky: Lindex, 999 Kč, čepice s bambulí: H&M, 299 Kč a sněhule: Moschino, Asos.com, cca 2400 Kč

Video se připravuje ...
Luxusní leopard. Verešová předvedla nový model na hory! • VIDEO: Markéta Reinischova, Lukáš Červený