Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejkrásnější šaty roku 2015: Které vítězí?

  • 25. prosince 2015 | 06:00

    Celý rok jsme se kochali nádhernými róbami slavných hereček, zpěvaček a modelek, které předváděly na červených kobercích. Vybraly jsme pro vás deset nejkrásnějších šatů, jež podle našeho názoru vévodí uplynulému roku. Líbí se vám?

  • Charlize Theron (40) v šatech Dior

    Charlize Theron
    Autor: profimedia.cz

    Překrásná herečka Charlize Theron na filmovém festivalu v Cannes ukázala, že blondýnkám žlutá opravdu sluší, i když se většinou tvrdí opak. V kanárkově žluté róbě s vlečkou byla nepřehlédnutelná a na červeném koberci přímo zářila.

  • Sarah Jessica Parker (50) v šatech Zuhair Murad

    Sarah Jessica Parker
    Autor: profimedia.cz
    Herečka Sarah Jessica Parker módě rozumí. To, že se dostane do top 10 nejkrásnějších šatů roku, bylo jasné, ale nejtěžší bylo určit, která róba vyhraje. Nakonec podle nás zvítězily nádherné šaty v barvě noční oblohy, které herečka oblékla na podzimní New York City Ballet Fall Gala. Kdo čekal, že dorazí v róbě svého nejoblíbenějšího návrháře Elieho Saaba, spletl se. Tentokrát dala seriálová Carrie přednost Zuhairovi Muradovi, který stejně jako Elie Saab pochází z Libanonu. A změna se jí vyplatila!
  • Heidi Klum (42) v šatech Zac Posen

    Heidi Klum
    Autor: Profimedia.cz
    Topmodelka Heidi Klum se zase stala ozdobou letošního předávání cen Bambi Awards v Berlíně. Všem přítomným vyrazila dech svou velkolepou švestkově fialovou róbou z dílny mladého amerického návrháře Zaca Posena. Nevšední odstín šatů skvěle koresponduje s modelčinou světlou pletí i decentním líčením.
  • Sofia Vergara (43) v šatech St. John

    Sofia Vergara
    Autor: profimedia.cz
    Krásná kolumbijská herečka umí své ženské křivky dokonale prodat a všechny šaty, které za poslední rok oblékla, byly skvostné! Na předávání amerických televizních cen Emmy se ale zapsala do paměti metalickou róbou, ve které vypadala jako pohádková mořská panna. Herečka zkrátka přesně ví, který střih šatů jí lichotí!
  • Jennifer Lopez (46) v šatech Valentino

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz
    Na předávání cen Tonys Awards JLo všechny překvapila. Nepřišla polonahá! Poslední dobou si totiž oblíbila takzvané nahé šaty s průstřihy, které odhalují více, než je zvykem. V temně modrých šatech od Valentina byla za hvězdu, i když odhalovaly pouze ramena a dekolt.
  • Lupita Nyong´o (32) v šatech Calvin Klein

    Lupita Nyong´o
    Autor: profimedia.cz
    Herečka a režisérka Lupita Nyong´o není klasická hollywoodská kráska, ale sex-appealu má na rozdávání. Pokaždé, když se objeví ve společnosti, vypadá naprosto fantasticky. Módního přešlapu se nikdy nedopustila. Na předávání filmových cen Oscar všem vyrazila dech ve sněhobílých šatech, které zdobilo šest tisíc perel.
  • Scarlett Johansson (31) v šatech Versace

    Scarlett Johansson
    Autor: Profimedia.cz
    Letošní předávání cen Oscar bylo zároveň i luxusní módní přehlídkou. Další nejkrásnější šaty roku zde totiž předvedla herečka Scarlett Johansson, která prošla velkou změnou. Dlouhé vlasy vyměnila za mladistvý krátký sestřih a místo tradičních barev vsadila na smaragdově zelenou. Vyplatilo se! Masivní náhrdelník byl jen třešničkou na dortu!
  • Julianne Moore (55) v šatech Givenchy

    Julianne Moore
    Autor: EPA
    Mezi deset nejkrásnějších šatů roku se probojovala i róba herečky Julianne Moore, která dokazuje, že kombinace temně modré a metalických odstínů funguje naprosto dokonale. Jedinečnost šatům dodaly třásně, které zdobí rozšířenou část sukně.
  • Anna Kendrick (30) v šatech Monique Lhullier

    Americká herečka Anna Kendrick
    Autor: EPA
    Na předávání cen Golden Globes výrazně zářila vedle Julianne Moore i herečka Anna Kendrick. V tylových šatech posetých rubíny vypadala jako princezna. Nesmíme zapomenout ani na perfektní střih šatů, který superštíhlé herečce vyčaroval dokonalé ženské křivky. Konečně se Anna trochu odvázala.
  • Vanessa Hudgens (27) v šatech Naeem Khan

    Vanessa Hudgens
    Autor: profimedia.cz
    Top desítku uzavírá se svou květinovou róbou herečka a zpěvačka Vanessa Hudgens. Velkolepé šaty z dílny návrháře Naeema Khana jsou, co se týče potisku, velmi odvážné a risk se mladé Vanesse vyplatil. I když se pro její drobnou postavu hodí spíše úzké róby, v této vypadala skvostně!

Klíčová slova:  šaty, nejkrásnější šaty, róba, rok 2015, móda
Diskuse ke článku
.