Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Kožešinovým šálem se zahřívá i Kim Kardashian!

17. prosince 2015 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! I když zima v Čechách nebývá příliš mrazivá, bude se vám hodit kožešinový límec, který je letos hitem.

Kim Kardashian dává většinou přednost vyzývavým modelům, které jsou opravdu těsně na tělo. V poslední době se čas od času objevuje i ve vkusných modelech luxusních značek Lanvin nebo třeba Givenchy.

Největší kritiky se jí dostává za to, že svými odvážnými modely příliš zvýrazňuje své kypré pozadí. Mnoha lidem se také nelíbilo, že během obou těhotenství se nezahalila do neforemných pytlů, ale stále nosila úzké sukně, přiléhavé průsvitné topy a boty na vysokém podpatku. Módní styl Kim Kardashian vám možná připadá výstřední, ale tahle hvězdička se občas obléká i prakticky.

Buďte jako Kim K.

Důkazem je tento model. Kim má na sobě pohodlné černé legíny, černý svetřík, stylový kabátek velbloudí barvy a především hřejivou a módní kožešinovou šálu. Tu samou si můžete pořídit za 900 korun v obchodě TopShop. Jiné barvy a provedení seženete právě teď téměř v každém obchodě s módou.

Kim Kardashian nedá na kožešinový šál dopustit!
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Nahoře: F&F, 829 Kč a Reserved, 399 Kč

Dole: H&M, 599 Kč a H&M, 599 Kč

Vpravo: TopShop, cca 900 Kč