Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Už máte ve svém šatníku koženou sukni, jakou nosí i Jitka Schneiderová?

26. října 2015 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Máte ve své skříni koženou pouzdrovou sukni? Chyba! Podívejte se, jak sluší herečce Jitce Schneiderové.

Herečka Jitka Schneiderová je bezesporu jednou z nejvýraznějších ženských tváří českého showbyznysu. Nejen proto, že má herecký talent, ale i proto, že má opravdu vytříbený vkus. Dá se říct, že Jitka patří mezi české módní ikony.

Na honosné společenské akce vždy obléká luxusní róby, které jsou módními odborníky vždy pozitivně hodnocené. Krásné šaty si v současné době užívá během natáčení nové řady StarDance, kde soutěží společně s tanečníkem Markem Dědíkem.

Buďte jako Jitka Schneiderová

Na premiéru filmu Ztraceni v Mnichově dorazila Jitka do Lucerny v kožené sukni a prošívané kožené bundičce, která modelu dodala rockový nádech. Koženou sukni můžete nosit s romantickými halenkami a lodičkami, ale i s bavlněným trikem s nápisem a teniskami. Je to zkrátka univerzální kousek, který si zamilujete.

Jitka Schneidrová
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Zleva: F&F, 529 Kč, Lindex, 899 Kč a www.zoot.cz, 959 Kč


Video se připravuje ...
Jitka Schneiderová: Do Karlových Varů odjíždím hodně na lehko • VIDEO: Hana Dvořáčková