Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Styl podle celebrit: Staňte se módní ikonou jako Jennifer Lopez!

23. října 2015 | 12:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Inspirujte se třeba stylem zpěvačky a herečky Jennifer Lopez, která se pomalu, ale jistě stává uznávanou módní ikonou.

Jennifer Lopez už nevyniká jen v oblasti hudby, filmu a tance, její vášní je totiž i móda. Založila dokonce svou vlastní módní značku JLo by Jennifer Lopez, ve které najdete jednoduché i propracované topy, džíny, kalhoty, sukně, ale i doplňky. Kolekce jsou navrženy speciálně pro aktivní ženy, které mají děti nebo náročné zaměstnání a jsou stále v pohybu.

JLo miluje rafinované kousky oblečení, které nejsou prvoplánově provokativní. Stejně tak ráda ukazuje svůj světoznámý zadeček, takže bez obepnutých kalhot nebo sukně nedá ani ránu. 

Buďte jako Jennifer Lopez

Tentokrát Jen vsadila na jednoduché prvky, které tvoří dohromady nadčasový a neotřelý celek. Úzké černé kalhoty, černé lodičky a jednoduché psaníčko má ve svém šatníku téměř každá žena. Je to totiž skvělý základ, se kterým se dají vytvářet různé styly. Rolák se zkrácenou délkou dodává modelu mladistvý nádech, brýle zase punc sofistikovanosti. Hlavní roli hraje kabát s nepřehlédnutelnými klopami a potiskem známým jako kohoutí stopa.

JLo
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Kabát: Lindex, 2499 Kč, kalhoty: F&F, 629 Kč, rolák: H&M, 599 Kč, kočičí brýle: TopShop, cca 600 Kč, psaníčko: New Yorker, 299 Kč a lodičky: zoot.cz, 959 Kč