Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: Jitka Čvančarová si spravila reputaci!

2. prosince 2015 | 12:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Třeba se vám zalíbí ležérní a trendy model české herečky Jitky Čvančarové.

S módním stylem herečky Jitky Čvančarové je to jako na houpačce. Někdy svým outfitem šokuje, jindy pohorší a potom zase všem vyrazí dech. Naposledy propadla módnímu peklu v cihlových šatech pytlovitého střihu, které jí přidávaly kila navíc a zdeformovaly dekolt.

O pár dní později si Jitka spravila reputaci ležérním, slušivým a zároveň i stylovým modelem. Stačilo jen poskládat klíčové kousky letošní sezony a spojit je s kousky, které nikdy nevyjdou z módy. Jitka vypadá skvěle!

Buďte jako Jitka Čvančarová

Jestli jste svůj zimní šatník ještě neobohatila o nový kabát, měla byste to rozhodně napravit a pořídit si zavinovací kousek ve velbloudí barvě. Ten je totiž asi největším zimním hitem. Skvěle se k němu hodí černé kalhoty, které jsou základem každého ženského šatníku. Kotníkové boty můžete vyměnit za chelsea nebo oblíbené kozačky, ale klobouk a kostkovanou šálu zkrátka musíte mít!

Jitka Čvančarová se tentokrát trefila do černého!
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Kabát: F&F, 1899 Kč, kalhoty: Lindex, 899 Kč, boty: Deichmann, 699 Kč, klobouk: F&F, 439 Kč a šála: Takko, 299 Kč

Co nám Jitka Čvančarová prozradila v rozhovoru?

Video se připravuje ...
Jitka Čvančarová • VIDEO: Adam Balažovič