Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kožešinová vesta 5x jinak! Pod kabátem, přes šaty i bundu!

  • 11. listopadu 2015 | 06:00

    Chlupatou vestu unosíte jak na podzim, tak i v zimě. Je to totiž ideální kousek pro vrstvení a spolehlivě ozvláštní každý outfit. Právě proto je to jeden z klíčových kousků letošní sezony. Variací je spousta – na bundu, pod kabát, na šaty nebo jen na blůzku. Inspirujte se naším výběrem. Jedna černá vesta a pět způsobů nošení.

  • Elegantní varianta

    kožešinová vesta
    Autor: red
    Tento chic outfit se skvěle hodí na večeři nebo do kina, a to ať použijete jakoukoliv jednobarevnou košili. Do temnějšího outfitu použijte barevný kontrast, třeba vínovou barvu na botách a výrazném náhrdelníku.

  • S koženou bundou

    kožešinová vesta
    Autor: red
    Klasická černá kožená nebo koženková bunda by neměla chybět v žádném šatníku a spolu s kožešinovou vestou utvoří perfektní dvojici. Vestu přehoďte přes bundu, a když vám bude horko, stačí sundat bundu a vestu obléknout přes svetr.

  • Zpět do 70. let

    kožešinová vesta
    Autor: red
    Sedmdesátky jsou zpět! Zvonáče, boty na platformě a semiš zaplavily obchody. Nebojte se experimentovat a zaměňte své oblíbené slim džíny za zvonové, které lichotí každé postavě. Vesta dodá outfitu šmrnc, a když přidáte klobouk a boty na platformě – jako bychom se vrátili do minulosti. Ovšem v modernějším pojetí.

  • Vesta a šaty

    kožešinová vesta
    Autor: red
    Vestu můžete nosit i k šatům, ať už zvolíte květované nebo pletené, které vás příjemně zahřejí. K šatům stačí vzít pásek, který sepnete i přes vestu. K nim obujte kotníčkové boty nebo kozačky a je hotovo.

  • Černobílá varianta

    kožešinová vesta
    Autor: red
    Pokud příliš neholdujete barvám, tento outfit je přímo pro vás. Bílá barva působí luxusně s bílými doplňky, proto zvolte třeba jednoduché zlaté prsteny nebo náhrdelník. Černá pouzdrová sukně, bílá kabelka, teplý rolák a máte outfit jako stvořený do práce.

Autor: Markéta Tošnárová
Diskuse ke článku
.