Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Styl podle celebrit: Dlouhý svetr místo šatů? Žádný problém!

8. listopadu 2015 | 12:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Tentokrát se nám zalíbil outfit modelky Lily Aldridge. Prodloužený svetr bude slušet i vám!

Modelka Victoria´s Secret Lily Aldridge se již v sedmnácti letech objevila na titulní straně Vogue a od té doby její kariéra prudce stoupá. Na prahu třicítky vypadá stále jako středoškolačka a málokdo by uhodl, že je maminkou.

Lily však nezasahuje do módního průmyslu jen jako modelka, ale i jako návrhářka. Pro britskou značku Velvet by Graham & Spencer navrhla limitovanou kolekci třinácti kousků, ve které nechyběly květované šaty, leopardí potisky i nádech vojenského stylu.

Buďte jako Lily Aldridge

V nadčasovém pruhovaném svetru odcházela modelka právě z prostorů Victoria´s Secret, kde pravděpodobně trénovala novou choreografii pro nadcházející přehlídku. Ne každá z nás má však natolik výstavní nohy, že si může prodloužený svetr nebo pleteninové šaty obléknout bez punčoch, legín nebo slim džínů. I s nimi však bude model vypadat skvěle! A nezapomeňte, že kozačky nebo kotníkové boty jsou nutností!

1
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Zleva: TopShop, cca 900 Kč, Zoot.cz, 749 Kč a H&M, 899 Kč