Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Styl podle celebrit: Nestárnoucí Monica Bellucci oslnila v krajkové róbě!

30. října 2015 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Líbí se vám temná róba italské modelky a herečky Moniky Bellucci, kterou oblékla na římský filmový festival? Můžete mít podobnou!

Nestárnoucí modelka a herečka Monica Bellucci (51) se pyšní proslulým italským sex-appealem. Kromě dokonalých ženských křivek a smyslného pohledu má také opravdu vytříbený módní vkus.

Nejčastěji Monica obléká luxusní róby, které dokonale kopírují její tělo. Ve volném čase ale dává přednost pánskému stylu. Kostýmové kalhoty, jednoduchá halenka, mokasíny a klobouk – to je její oblíbená kombinace. Jaké módní kreace předvede v dlouho očekávané bondovce Spectre, se dozvíme na začátku listopadu, kdy se film dostane do českých kin.

Buďte jako Monica Bellucci

Na filmovém festivalu se herečka prošla po červeném koberci v temné krajkové toaletě z dílny Dolce & Gabbana. Podobnu černou róbu si na plesovou sezonu můžete pořídit i vy. A rozhodně vás nebude stát desetitisíce. Stačí zajít do vybraných obchodů s konfekcí nebo zabrouzdat na internetu.

Monica Bellucci nestárne!
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Zleva: TopShop, cca 1800 Kč, www.zoot.cz, 1899 Kč a H&M, 1299 Kč