Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Styl podle celebrit: Nestárnoucí Helen Mirren si potrpí na klasiku!

13. listopadu 2015 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Třeba nestárnoucí herečka Helen Mirren má ráda pohodlí, a proto velmi často nosí kalhoty v kombinaci s jednoduchým trikem a svetříkem.

Herečka Helen Mirren dokazuje, že módní styl rozhodně není ohraničený věkem. Ve svých sedmdesáti letech si klidně oblékne jednoduché kousky ve sportovním stylu a s kávou v ruce a úsměvem na rtech vyrazí do víru velkoměsta.

Když však vyrazí na nějakou večerní společenskou akci, vždy obléká atypické róby předních návrhářů. Zkrátka je ráda vidět! Na červený koberec si například klidně vyrazila v kožené bundě a před pár lety si obarvila vlasy narůžovo. K módě se staví hravě a odvážně a také díky tomu vypadá stále o dvacet let mladší.

Buďte jako Helen Mirren

Ať je vám třicet, padesát nebo sedmdesát, modré kalhoty, jednobarevné tričko a padnoucí svetřík se vám ve skříni rozhodně neztratí. Helen Mirren jednoduchý outfit ještě doladila temně šedou kabelkou a velkými brýlemi s hnědými obroučkami. Pantofle na platformě můžete teď na podzim vyměnit za stylové polobotky.

Helen Mirren
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Tričko: Lindex, 599 Kč, svetr: Mango, 899 Kč, kalhoty: Zoot.cz, 1099 Kč, kabelka: New Yorker, 549 Kč, náhrdelník: H&M, 199 Kč a sluneční brýle: Zoot.cz, 629 Kč