Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Trendy barvy letošního podzimu: Na vínovou a žlutou zapomeňte! V kurzu budou šedá a khaki

  • 7. října 2015 | 06:00

    Jaké barvy ovládnou letošní podzimní módu? Podle firmy Pantone, která celosvětově určuje trendy v barvách, jsou klasické barvy spadaného listí pasé. Letos prý vládu přebírají šedá, khaki, tmavě červená a fialová. Našly jsme pro vás kousky v těchto trendy odstínech.

  • Šedá

    Odstíny šedé
    Autor: pantone.com
    Neutrální, nadčasová, nenápadná, ale přesto prudce stylová a elegantní. Ano, řeč je o šedé barvě, respektive o šedých odstínech, protože nejrůznější odstíny šedi jsou teď velkým módním hitem. Ať už si pořídíte šedé doplňky, kabát, kalhoty nebo si alespoň nalakujete nehty šedým lakem, bude zřejmé, že módní trendy máte v malíčku.
  • Červená

    Temně červená
    Autor: pantone.com
    Temně červená letos nahrazuje tradiční vínovou. Je mnohem vášnivější a nápadnější, ale méně elegantní. Spíše se jedná o provokativní barvu, ve které vás rozhodně nikdo nepřehlédne. Pokud toužíte podzim prožít divoce, je pro vás temně červená tou pravou!
  • Khaki

    Khaki barva
    Autor: pantone.com
    Odstín tmavě olivové, neboli khaki, je elegantní a sportovní zároveň. Někomu může evokovat odvážnou armádu, jinému divoké safari nebo třeba souznění s přírodou. Velkou výhodou je, že se velmi jednoduše kombinuje s ostatními barvami a sluší všem typům žen.
  • Fialová

    Orchideově fialová
    Autor: pantone.com
    Orchideově fialová je symbolem kreativity, radosti, lásky a zdraví. Kromě toho, že dokáže rozzářit každou pleť a dodat outfitu jiskru, působí také velmi luxusně. Když v orchideovém modelu vyrazíte na společenskou událost, večírek nebo ples, budete jednoznačně za hvězdu!

Diskuse ke článku
.