Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

7 trendy laků podzimu: Frčí perleťové, stejně jako v 80. letech

  • 6. října 2015 | 06:00

    Jako každý rok, i letos se s příchodem podzimu mění trendy a s nimi i barvy, do kterých byste měla v chladnějších dnech obléci své nehty. A zatímco některé nesmrtelné barvy se samozřejmě opakují, jiné nám vyrazily dech. Podívejte se na 7 laků na nehty, které jsou letos na podzim absolutně IN.

  • Klasické červené

     

    OPI, lak na nehty Coca-Cola Red, 319 Kč, koupíte na www.parfums.cz
    Autor: archiv firem
    Ano, tahle barva nikdy nevyjde z módy, na rukou vypadá božsky a hodí se v jakémkoliv ročním období i pro ženu v každém věku. Sluší jí matné i lesklé odstíny, včetně nejrůzněji tónovaných shimmerů. Klasická červená je zkrátka bez nadsázky nesmrtelná.

  • Všechny odstíny vínové

     

    Sally Hansen, lak na nehty Wine Not, 249 Kč, koupíte v síti drogerií DM
    Autor: archiv firem
    Odstíny višní v čokoládě se cyklicky vracejí do módy každý podzim, avšak letos je výběr přece jen rafinovanější. Mola módních přehlídek totiž zaplavily modelky s nehty nalakovanými všemi odstíny vínové, a to od nejsvětlejších až po hříšně temné. Pokud je červená symbolem klasického ženství, pak vínová symbolizuje tajemnou rafinovanost.

  • Sytě zelené

     

    L´Oréal Paris, lak na nehty Blue Reef, 79 Kč, koupíte na www.krasa.cz
    Autor: archiv firem
    Máte pocit, že z netradičních laků jste vyrostla někdy kolem 20. roku života? Velký omyl! Dalším z trendů letošního podzimu je totiž sytě zelená. Je elegantní a přitom neobvyklá a vy si ji jistě zamilujete. Je pro vás příliš výrazná? Použijte jako podklad jednu vrstvu sytě černého laku.

  • Všechny odstíny šedé

     

    Rituals, lak na nehty Bespoken, 355 Kč, koupíte na www.sparitual.eu
    Autor: archiv firem
    Elegantní, ale přitom nepřehlédnutelné. Šedé tóny jsou na podzim IN. Ovšem pozor, jedině v provedení, při kterém oči přecházejí. Čím více třpytek, lesku, metalického nebo pískového efektu, tím lépe!

  • Tělové

     

    Mavala, lak na nehty Arosa, 149 Kč, koupíte na www.fann.cz
    Autor: archiv firem
    Nude odstíny v líčení i lacích na nehty se sice již nějakou dobu drží na předních pozicích trendů, avšak letos na podzim je cílem volit takové odstíny, které jsou absolutně nenápadné. Měly by tedy co nejvíce odpovídat přirozenému odstínu vašich nehtů. Zamilují si je především dámy s romantickým srdcem a ty, které touží po nenápadných a přitom upravených nehtech.

  • Perleťové

     

    Essence, lak na nehty Pixie Dust, 60 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem
    Že se historie stále opakuje, dokazuje i skutečnost, že nejžhavějším trendem podzimu 2015 se stávají perleťové laky na nehty, které byly hitem v 80. letech. Sáhnout můžete po klasické mléčně perleťové, ale i po barevných lacích s leskle perleťovým efektem.
  • Temně modré

     

    Artdeco, lak na nehty, odstín 287 Glamorous nighttime, 209 Kč, koupíte na www.artdecoshop.cz
    Autor: archiv firem
    Trendem letošního podzimu, který se umístil v naší redakci na pomyslném žebříčku oblíbenosti na nejvyšší příčce, je temně modrá. Ať už ji zvolíte v třpytivém odstínu, sytém, nebo dokonce matném, tato barva je jednoduše originální a na nehtech vypadá dokonale. Určitě ji vyzkoušejte!

Autor: brig
Diskuse ke článku
.