Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Styl podle celebrit: Elegantní právnička Amal Clooney

7. října 2015 | 12:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás my zjistíme! Líbí se vám bezchybný elegantní styl manželky George Clooneyho Amal? Můžete být jako ona.

Manželka George Clooneyho Amal Clooney svými uhlazenými a decentními outfity inspiruje stále více lidí. Učit se od ní můžete, především co se týče oblečení do práce. Je-li vám styl seriózní právničky, která umí elegantně nosit i džíny a kožený křivák, blízký, zkuste se inspirovat.

Krásná Amal dává sice přednost eleganci, ale když se chce cítit pohodlně, natáhne roztrhané džíny, volný svetr a pohodlné boty pánského typu. I v takovém outfitu však vypadá perfektně, a navíc i sexy. Do práce vždy obléká kalhotový kostým, pouzdrové sukně nebo šaty. A samozřejmě nikdy nechybějí lodičky na vysokém podpatku.

Buďte jako Amal Clooney

Pro klasický podzimní pracovní den zvolila krásná Amal padnoucí kalhotový kostým. Pod sako oblékla sněhobílou halenku s rolákem, který vytvořil příjemný kontrast. Nemohly chybět ani krémové lodičky a obří kožená kabelka, do které se vejde notebook.

Amal Clooney miluje eleganci
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Sako: Mango, 1199 Kč, kalhoty: Mango, 1199 Kč, halenka: Lindex, 399 Kč, kabelka: New Yorker, 549 Kč a lodičky: Aldo, 1799 Kč