Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: S kůží na trh jako Julianne Moore!

28. září 2015 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají zahraniční celebrity? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás my zjistíme! Co takhle napodobit sexy kožený model, ve kterém sklidila úspěch herečka Julianne Moore?

Podle toho, jak skvěle herečka Julianne Moore vypadá, by rozhodně nikdo neuhodl, že letos oslaví 55. narozeniny. Na každém slavnostním předávání cen je doslova ozdobou celého večera a všechny oslňuje v dokonale propracovaných róbách. Jen málokdy udělá při výběru slavnostního i běžného outfitu krok vedle.

Ve volném čase dává před blýskavými šaty a super vysokými lodičkami přednost volnějším kalhotám a polobotkám nebo džínám a teniskám. Nejvíce ze všeho však Julianne miluje kožené bundičky, kterých má opravdu nespočet.

Buďte jako Julianne Moore

Hereččina láska ke kůži a kožence se odrazila i v modelu, který můžete celkem snadno napodobit. My jsme pro vás vybraly šaty z pravé kůže, do kterých musíte investovat trochu více peněz. Podobné šaty však seženete i z koženky a budou vás stát podstatně méně. Černé psaníčko a lodičky s páskem kolem kotníku seženete téměř v každém druhém obchodě. Pak už jen stačí úsměv od ucha k ucha a je z vás hollywoodská hvězda.

Julianne Moore
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Kožené šaty: F&F, 5638 Kč, psaníčko: New Yorker, 299 Kč, boty: www.zoot.cz, 949 Kč, náušnice: Lindex, 129 Kč a lak na nehty: Rimmel, www.krasa.cz, 59 Kč