Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Seznam na dovolenou? Podívejte se, jaké oblečení vám bude stačit, abyste byla za hvězdu!

  • 13. července 2015 | 06:00

    "Kam to všechno nacpu?" Říkáte si tuto větu každý rok před odjezdem na dovolenou k moři? Zkuste letos udělat výjimku a sbalit si jen základní módní kousky, které se dají lehce kombinovat a zaberou málo místa. Tady je náš seznam!

  • Na pláž

    Na pláž
    Autor: archiv firem
    Pokud se chystáte na klasickou odpočinkovou dovolenou u moře, kde většinu času stejně strávíte v plavkách na pláži, opravdu není potřeba do kufru nacpat, co vám přijde pod ruku. Plavky si zabalte minimálně dvoje, protože zaberou minimum místa. V případě, že vám nestihnou plavky do rána uschnout, nemusíte se soukat do těch vlhkých, ale pohodlně vklouznete do druhých suchých. Kromě plavek si s sebou rozhodně zabalte jednu vzdušnou tuniku, kterou můžete kdykoliv přehodit přes plavky a k níž večer jen obléknete šortky. Pak můžete vyrazit v klidu do města. Univerzální kousky mají rozhodně zelenou! Nezapomeňte ani na lehounké žabky, slaměný klobouček a pareo, ze kterého si uděláte šaty, top, sukni nebo stylový turban.

    Video se připravuje ...
    Naučte se balit do kufru efektivně! • VIDEO: Adam Balažovič
  • Na oběd

    Na oběd
    Autor: archiv firem
    Velkou část dovolené pravděpodobně strávíte na obědě v hotelové restauraci nebo ve městě. Na oběd se nemusíte nijak extra připravovat, ale chodit v plavkách a žabkách od písku se nehodí. Při balení rozhodně nezapomeňte na jednobarevné tílko, které se dá perfektně kombinovat téměř s čímkoliv. K tílku si můžete obléknout romantickou áčkovou sukni nebo si místo ní omotat pareo, které máte na pláži stále u sebe. Žabky nechte na chvilku na pokoji a přezujte se do elegantních sandálků.

    Video se připravuje ...
    Které typy sukní jsou letos nejvíce trendy? Stylistka vám poradí • VIDEO: Adam Balažovic
  • Do města

    Do města
    Autor: archiv firem
    Až vás přestane válení na pláži bavit a vyrazíte na průzkum města nebo na výlet, budou vám stačit jenom dvě nové věci – džínové šortky a espadrilky. Letní, pohodlný a stylový outfit sestavíte právě z denimových kraťasů a univerzálního bílého tílka. V plátěných botkách se vám nebude potit noha a zvládnete v nich klidně celý den. Aby měl model šmrnc, doplňte ho slaměným kloboukem, který nosíte na pláži, a slunečními brýlemi.
  • Na večer

    Na večer
    Autor: archiv firem
    Noční život na dovolené u moře si nejlépe užijete v super trendy košilových šatech, které nejen skvěle vypadají a formují postavu, ale jsou i lehké a vzdušné. Horký letní večer v nich zvládnete hravě. A kdyby přece jen třeba trochu foukalo, přehoďte si přes ramena multifunkční pareo. Šaty dozdobte náhrdelníkem a malou kabelkou a na nohy obujte sandálky, ve kterých jste předtím vyrazila na oběd. V pohodlných botách budete moct klidně i protančit večer na místní diskotéce.

     

    Když si s sebou sbalíte opravdu funkční a univerzální kousky, nebudete muset těsně před odjezdem skákat po kufru a potit se při jeho zapínání. Hravě se vám tam vejdou ještě kosmetika a ručníky a zbyde místo na suvenýry, které povezete cestou zpět.

Diskuse ke článku
.