Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

8 módních tipů, jak během chvilky omládnout o několik let!

  • Omládnout se dá i pomocí módy!
    29. června 2015 | 06:00

    K tomu, abyste zázračně omládla klidně o několik let, rozhodně nepotřebujete tučné konto a časté zásahy plastických chirurgů! Stačí, když se naučíte užívat si život naplno a vystoupit z davu. Nebojte se strávit léto v pestrobarevných outfitech a pohodlných keckách. A hlavně se nezapomeňte pořád usmívat, protože úsměv zakryje i ty nejhlubší vrásky!

  • Dejte barvám šanci

    Michelle Obama
    Autor: profimedia.cz
    Mnoho žen má tendenci se s přibývajícím věkem halit do temných barev, které sice zeštíhlují, ale zároveň působí smutně. Nebojte se nepřehlédnutelných odstínů a pořádně se odvažte! Je dokázáno, že pestrobarevné oblečení působí pozitivně nejen na vás, ale i na vaše okolí. Tím se řídí třeba i první dáma USA Michelle Obama, která nedá na zářivé barvičky dopustit.
  • Zapomeňte na vzory

    Jennifer Aniston
    Autor: profimedia.cz
    I když na vás ze všech koutů obchodů vykukuje oblečení s barevnými květinami a hravými puntíky, raději se od něj držte dál. Divoké vzory sluší mladým slečnám, vy zůstaňte věrná jednoduchým nesmrtelným proužkům a kostkám! Ty nikdy nestárnou!
  • Kupte si kecky

    Esprit, fashiondays.cz, 1659 Kč.
    Autor: archiv firem
    Zapomeňte na chvilku na lodičky i sandálky na klínu a pořiďte si pohodlné a trendové kecky! Díky nim hodíte starosti i věk za hlavu a při chůzi se budete téměř vznášet. Vybrat si můžete z trendových slip-on tenisek, plátěnek, espadrilek nebo sportovních tenisek v zářivých barvách. Je to jen na vás.
  • Pořiďte si maxišaty

    Nicole Scherzinger
    Autor: profimedia.cz
    Maxišaty se pomalu stávají nadčasovým kouskem, který nikdy nevyjde z módy. A že sluší jen mladým a ultraštíhlým? Nesmysl! I když je vám třeba padesát, budete v dlouhých šatech na zem vypadat perfektně. Stačí si jen zvolit ty pravé. Pokud už nechcete příliš ukazovat ruce, vsaďte na ty s rukávem!
  • Noste gumové náramky

    Julia Roberts
    Autor: profimedia.cz
    Zamilovalo se vaše dítě nebo vnouče do pletení náramků z gumiček? Pak si od něj rozhodně nechte nějaké „šperky“ vyrobit! Pestrobarevný náramek nebo náhrdelník dodá vašemu outfitu mladistvý nádech a šmrnc. Své o tom ví i herečka Julia Roberts, která gumový náhrdelník zkombinovala klidně i s elegantním sakem.
  • Odvažte se v džínech

    Kylie Minogue
    Autor: profimedia.cz
    Jestli ve vašem šatníku stále chybějí přiléhavé džíny, je pravý čas to napravit. Štíhlým nohám sluší světlý denim, silnějším stehnům zase ten tmavý. Ohrnujte nohavice, kombinujte se šaty a hlavně buďte sebevědomá a svá! A když si troufnete, klidně si pořiďte i nějaké ty roztrhané, které v kombinaci s halenkou a sakem vykouzlí stylovou nedbalou eleganci.
  • Proměňte se ve školačku

     

    Asos.com, cca 600 Kč.
    Autor: archiv firem
    Jedním z největších trendů posledních dob jsou látkové batůžky. Vyměňte je čas od času za upjatou kabelku a omládněte během pár vteřin hned o několik let. Navíc necháte trochu odpočinout svá záda, kterým nošení těžkých kabelek příliš neprospívá.
  • Zesvětlete vlasy

     

    Jennifer Lopez
    Autor: Profimedia.cz
    S létem přichází i čas na velké změny. Seberte odvahu a zesvětlete si svou hřívu alespoň o jeden odstín. Příliš tmavé vlasy totiž v kontrastu se světlým obličejem upozorňují na vrásky.

Diskuse ke článku
.