Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hvězda Přátel Jennifer Aniston dala sbohem opalování a výraznému líčení!

22. června 2015 | 06:00

Je považována za jednu z nejkrásnějších žen planety. Teď se rozhodla, že se bude více zajímat o své zdraví než o zevnějšek. Přesto nejspíše pravidelně dodržuje tajné rituály, díky kterým vypadá i ve 46 letech lépe než kdejaká dvacítka.

Jennifer Aniston se nechala slyšet, že se před několika lety rozhodla nadobro skoncovat s opalováním. "Řekla jsem sama sobě, že mám naopalováno na dlouhou dobu dopředu," prozradila americkému magazínu People.

Dodala také, že když byla mladší, ochranu proti slunečním paprskům zanedbávala. "Toho dnes opravdu lituji," postěžovala si herečka.

Hvězda Přátel
Autor: Profimedia.cz

Další z věcí, které dnes Jennifer vidí úplně jinak než před pár lety, je make-up. "Dneska už používám méně make-upu, naštěstí Justin (Justin Theroux, americký herec a partner Jennifer Aniston) mě miluje i bez něj." Přiznává ale, že její miláček má rád, když má kouřově nalíčené oči, proto prý na líčení úplně nezanevřela.

Jennifer Aniston
Autor: EPA, Reuters

Tahle kráska má i další tajemství, která se týkají jejího zevnějšku. Zvykla si dodržovat návyky, díky kterým se cítí skvěle. "Piju snad 5 litrových lahví vody denně. Po letech mi to přijde jako samozřejmost," svěřuje se herečka.

Jenn a Justin
Autor: profimedia.cz

Rachel z Přátel právě chystá další film, a to komedii Mean Girls, kde si zahraje roli matky, která se s rodinou přestěhuje z vesnice do ruchu velkoměsta. Tam ji čeká spousta žabomyších válek se sousedkami. Její drahá polovička zase pracuje na pokračování úspěšné komedie Zoolander s Benem Stillerem a Owenem Wilsonem.

Autor: pek