Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Trendy barvy podzimu: Žlutá a okrová vyzařují energii!

19. září 2014 | 06:00

Nepostradatelnými barvami podzimu jsou také žlutá a okrová. Přestože jsou tyto barvy doslova nabyté pozitivní energii, málokterá žena má odvahu je nosit. Ruku na srdce, kolik žlutých kousků máte ve svém šatníku? Jestliže žádný, rychle to napravte. Bez oblečení v barvě padajícího listí to není ten správný podzim!

Se všemi odstíny, od zářivě žluté až po okrovou, přivítáte podzim stylově a nabytá energii. Žlutá je totiž barvou radosti a slunce, proto díky ní vše vypadá mnohem radostněji. Mimo to také funguje i proti stresu a chmurné náladě, která s chladnými rány a deštěm přichází čím dál častěji. Udělejte proto ve svém šatníku prostor a rozjasněte ho. 

Asos.com, cca 900 Kč.
Autor: archiv firem

Co si pořídit?

Letos na podzim budete maximálně chic ve žluté sukni, šatech nebo kabátku, ve kterém vás nikdo nepřehlédne. Trefou do "žlutého" jsou i všemožné doplňky od náhrdelníků až po boty a kabelky. Pokud si na žlutou netroufáte, pořiďte si alespoň super módní šál, který dodá tradičním tmavým podzimním outfitů šťávu!

Kombinování

Žlutá si výborně rozumí s tradiční kombinací černé a bílé, ale také s šedou, béžovou, tělovou a pudrově růžovou. Co se týče doplňků, k energické žluté se dokonale hodí všechny metalické odstíny (zlatá, stříbrná, měděná). Se stříbrným psaníčkem nebo zlatými lodičkami budete za hvězdu!

Inspiraci naleznete v naší fotogalerii!