Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Klíčový kousek letošního podzimu: Vzorovaná parka!

11. září 2014 | 06:00

Chladnější počasí už o sobě dává vědět, a tak je na čase přehodit přes lehký svetřík něco dalšího na zahřátí. Ideální je stylová podzimní parka, která už byla hitem loňské podzimní a zimní sezóny. Letos však nefrčí jen v khaki, černé a tmavě modré, ale také v pestrých barvách nebo s hravými vzory.

Proč milujeme parku?

Parka je praktická, ležérní, univerzální a hlavně super trendy. Na první pohled možná nevypadá jako luxusní módní kousek, ale po vhodném zkombinovaní s doplňky budete za hvězdu. Navíc vás parka opravdu zahřeje díky stahování v pase, které vás chrání proti větru, a neméně důležité je, že se v ní  budete cítit maximálně pohodlně.

Kombinujte

Možná vás to překvapí, ale parka je neuvěřitelně univerzální. Během teplejších dnů ji můžete volně přehodit přes kraťasy a tričko, jindy přes šaty i džíny. Obout k ní můžete kožené chelsea boots, ale také lodičky nebo kozačky. A co se týče doplňků, k parce se perfektně hodí sportovní kšiltovka i elegantní klobouk, velká brašna, batoh i psaníčko.

Zara, 1999 Kč.
Autor: archiv firem

Co frčí?

Klasické temné barvy jsou samozřejmě stále in, ale pro ženy, které si chtějí podzim trochu okořenit, jsou tu barevné či vzorované parky. Co takhle vyzkoušet maskáčový kousek, nebo parku posetou barevnými květinami? Zapomenout nesmíme ani na nesmrtelné proužky a geometrické tvary. A barvy? Ty jsou všechny povoleny. Hlavně ať je podzim co nejveselejší a hravý!

Podívejte se do naší fotogalerii, jaké parky frčí a kde je pořídit!