Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Reportáž z nákupních center: Kde seženete trendy podzimní kousky?

Vyražte do obchodů, víme, kde mají ty nejlepší podzimní kousky.
1. září 2014 | 06:00

Letní oblečení už v obchodech vystřídaly podzimní kolekce. Proto jsme se rozhodly, že vyrazíme do obchodních center a zjistíme pro vás, kde pořídíte ty nejlepší sezónní kousky. Sháníte koženou bundičku, kostkovanou košili nebo novou kabelku, poradíme vám, kde zaručeně uspějete!

Barevný podzim

Pokud se vám nelíbí oblečení v klasických podzimní barvách padajícího listí, rozhodně vyražte na lov do Mohita (Centrum Černý Most, Václavské náměstí). Tam právě teď vládnou pestré a veselé tóny, konkrétně cihlová, královsky modrá, neonově růžová a kanárkově žlutá. Na své si však rozhodně přijdou i příznivkyně podzimních barev. Pokud máte ráda módní trendy a zároveň dáváte přednost eleganci a decentnosti, v Mohitu budete jako v ráji. 

Mohito
Autor: archiv

Podzimní klasika

Pokud si zrovna nepotrpíte na nejnovější módní výstřelky, zavítejte do obchodů New Yorker nebo H&M. Přesně tam totiž pořídíte tzv. basic kousky v podzimních barvách. Konkrétně to jsou hladká tílka, trika, jednobarevné halenky nebo třeba legíny, to vše v odstínech bordó, žluté, khaki nebo béžové.

V New Yorkeru navíc můžete pořídit stylové kožené křiváky, chlupaté vestičky, projmutá sáčka i lehké svetříky s potisky i bez nich. H&M naopak vyniká nabídkou luxusně vypadajících kabelek, z nichž nejdražší pořídíte za tisíc korun. 

Od tenisek po róbu

Asi nejuniverzálnějším obchodem je Reserved. Pořídíte tam sportovní trička, pohodlné tenisky, mikiny, ale také kostkované košile, kožené bundičky, džíny, kožené kalhoty a nakonec i prudce elegantní pouzdrové šaty, saka i luxusně vypadající lodičky. Pokud tedy vyrazíte nakupovat s kamarádkou, která má naprosto odlišný módní vkus, v Reserved si přijdete na své obě.

H&M
Autor: archiv

Podzim v nedohlednu

Pokud máte plné zuby podzimního oblečení a stále ještě doufáte, že léto definitivně neodešlo, pak přímo pro vás jsme hledaly obchod, kde ještě převládají letní slevy. Asi nejvýraznější výprodeje zatím stále probíhají v obchodech Gate, kde pár podzimních kousků "utlačují" plavky, tílka a letní šaty za pár korun. Takže jestli si chcete ještě zařádit ve slevách, rozhodně zamiřte do Gate. 

Lindex
Autor: archiv

Každoroční standart

Pokud neprahnete po trendech, ale chcete si prostě jen koupit nové, slušivé kousky, zajděte do obchodů Lindex, Promod nebo Camaïeu. Kokrétně v Lindexu převládá oblíbená klasika v podobě černých a bílých kousků, v Promod nebo Camaïeu pak naleznete klasické střihy, podzimní, ale i pestré barvy a široký výběr decentní bižuterie. V obchodech Promod navíc právě teď probíhá akce s názvem Tvůj set na sezónu. Stačí si koupit jeden vršek a jeden spodek a za levnější kousek zaplatíte jen polovinu cenu. Tato skvělá akce trvá jen do 7. září, tak jí nepromeškejte!