Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Dovolená s celebritou: Inspirujte se jejich letním stylem!

  • 21. července 2014 | 06:00

    Léto je v plném proudu a slavné krásky si ho opravdu užívají. Vybraly jsme pro vás ty, které si i v tropických teplotách potrpí na stylové oblečení, ve kterém vypadají neuvěřitelně dokonale. Zkuste se inspirovat.

  • Paris Hilton (33)

     

    Jakmile vykouknout první letní paprsky, hotelová dědička Paris Hilton okamžitě obléká maxi šaty, kterých má doma opravdu nespočet. Ve vzdušných šatech je jí příjemně i v tropickém horku a před sluncem se vždy chrání pomocí stylového klobouky a elegantních slunečních brýlí. Když jde na slunečnou procházku městem, kašle na podpatky a dává přednost pohodlným keckám nebo sandálkům.

    Celebrity na dovolené
    Autor: archiv firem, profimedia.cz
  • Cindy Crawford (46)

     

    Léto si užívá i bývalá supermodelka Cindy Crawford, která veškerý volný čas tráví na pláži. Nejraději podniká dlouhé procházky podél moře, během kterých je vždy stylová. Tentokrát zvolila pohodlnou maxi sukně, volné tílko a spoustu stylových doplňků. Zkuste to také.

    Celebrity na dovolené
    Autor: archiv firem, profimedia.cz
  • Kelly Brook (34)

     

    Britská modelka s ženskými křivkami, Kelly Brook, miluje jízdu na kole. Řádí na něm nejraději se svým přítelem po městě. K této příležitosti zvolila letošní hit, džínový overal. Malá kabelka, hravé sluneční brýle a náušnice, bez toho se neobejdete ani na kole.

    Celebrity na dovolené
    Autor: archiv firem, profimedia.cz
  • Beyoncé (32)

     

    Mezi největší "dovolenkové" parádnice patří jednoznačně zpěvačka Beyoncé. Kromě originální plavek, které kombinuje s nevšedními kousky i doplňky, nás zaujal její tygří outfit. Závidíme jí, jak v něm vypadá mladistvě, žensky a sexy, A přitom stačí tak málo, top se šelmou, těsné šortky, klobouček, brýle a veselý náhrdelník. Inspirujte se.

    Celebrity na dovolené
    Autor: archiv firem, profimedia.cz
  • Reese Witherspoon (38)

     

    Vždy elegantní herečka Reese Witherspoon v létě sází na romantické barvy a ryze ženské outfity. Nejčastěji ji potkáte v pohádkových šatech, pohodlných sandálcích a vždy s praktickou kabelkou, do které se vejde téměř všechno. Reese nikdy nezapomíná ani na velké sluneční brýle a drobný šperk.

    Celebrity na dovolené
    Autor: archiv firem, profimedia.cz

Diskuse ke článku
.