Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Pyžamové kalhoty i do práce? Žádný problém!

  • 24. července 2014 | 06:00

    Pokud se nechcete vzdát kalhot ani v létě, dejte džínám a skinny střihům prázdniny a vsaďte na vzdušné a lehké "pyžamovky".  Možná se budete divit, ale nosit je můžete klidně i do práce, nebo do divadla. Poradíme vám, jak z nich vytvořit trendy elegantní outfit.

  • Květinové potisky

    Květinové vzory jsou nesmrtelné a navíc neuvěřitelné elegantní a romantické. Kombinujte je s jednobarevným tílkem se špagetovými ramínky, které by nemělo mít příliš hluboký výstřih. Přidejte projmuté sáčko, nejlépe v černé barvě,která lehce utlumí barevnost květinových kalhot. Jako doplňky zvolte barevně slazené sandálky na klínu a nepřehlédnutelné náušnice.

    Harémové kalhoty
    Autor: archiv firem

    Kalhoty: Zara, 599 Kč., tílko: F&F, 299 Kč., sako: F&F, 599 Kč., boty: Zara, 999 Kč., náušnice: TopShop, cca 300 Kč.

  • Zvířecí vzory

    Pokud patříte mezi ženy, které jsou rády středem pozornosti, jsou pro vás ideální "pyžamové" kalhoty se zvířecím vzorem. Co se týče vršků, nepouštějte se do velkých experimentů a vsaďte na klasiku. Černý top nikdy nezradí. Při výběrů doplňků se naopak můžete více odvázat. My jsme vybraly kanárkově žluté sandálky na podpatku, stejnobarevný náhrdelník a zlatý náramek.

    Harémové kalhoty
    Autor: archiv firem

    Kalhoty: Vans, 999 Kč., top: F&F, 649 Kč., boty: Asos.com, cca 1200 Kč., náhrdelník: F&F, info o ceně v obchodě, náramek: Bershka, 158 Kč.

  • Geometrické vzory

    Pyžamové kalhoty si samozřejmě můžete pořídit i v jednobarevném provedení, ale my pro vás schválně vybíráme kousky se vzory, abyste viděly, jak snadno se dají kombinovat. Třetí variantou jsou "pyžamovky" s geometrickými potisky, ke kterým skvěle padne vzdušná halenka, kterou do nich můžete ležérně zastrkat. Pak už jen stačí outfit doladit mokasíny v královsky modré barvě, stejnobarevným náhrdelníkem a stylovým kloboučkem.

    Harémové kalhoty
    Autor: archiv firem

    Kalhoty: Mango, 529 Kč., košile: H&M, 599 Kč., klobouk: Bershka, 199 Kč., mokasíny: TopShop, cca 500 Kč., náhrdelník: Zara, 299 Kč.

Diskuse ke článku
.