Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to slušelo nebo neslušelo slavným kráskám.
    17. června 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě slavných nesl opět v duchu honosných společenských akcí. Jiné slavné ženy zase vyrazily do ulic, aby si užily teplých jarních dnů. Podívejte se, jaké šaty oblékly, které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Kate Winslet (38)

     

    Milovnice zvířat Kate Winslet si minulý týden nenechala ujít prestižní závod koní s názvem Prix de Diane. K této příležitosti oblékla těsné černobílé šaty, které odhalily její ženské křivky a bříško, které ještě Kate od porodu nestihla shodit. Co nás však zaujalo nejvíce, je prudce elegantní klobouček, díky kterému herečka vypadala jako hraběnka.

    Kate Winslet
    Autor: profimedia.cz
  • Eva Longoria (39)

     

    Při pohledu na fotografii by se mohlo zdát, že nádherná Eva Longoria natáčí další díly seriálu Zoufalé manželky. Ale není tomu tak. Herečka šla totiž za družičku své dlouholeté přítelkyni. Chytila kytici?

    Eva Longoria
    Autor: profimedia.cz
  • Kaley Cuoco (28)

     

    Herečka známá především jako Penny ze sitcomu Teorie velkého třesku se v módním světě perfektně orientuje. Svůj vytříbený vkus všem ukázala i minulý týden, když si vyrazila do losangeleských ulic v květovaných kalhotách, zkráceném topu a neonových lodičkách. Tohle je jeden z nejpovedenějších jarních outfitů, který jsme letos viděly.

    Kaley Cuoco
    Autor: profimedia.cz
  • Jane Seymour (63)

     

    Nestárnoucí představitelka legendární Doktorky Quinnové, Jane Seymour, opět dokázala, že ani po šedesátce nepatří do starého železa. Na 54. ročníku TV festivalu v Monce Carlu vypadala v nebesky modré róbě jako pohádková víla. Tleskáme!

    Jane Seymour
    Autor: profimedia.cz
  • Amal Alamuddin (35)

     

    Krásná právnička se stala jednou z nejsledovanějších žen světa téměř ze dne na den. A není divu, podařilo se jí "uhnat" největšího proutníka Hollywoodu, George Clooneyho. Svatba se podle posledních informací bude konat v září ve Francii. A my se nedivíme, že George podlehl. Amal je zkrátka okouzlující a má vytříbený módní styl.

    Amal
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.