Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Oblečení, které byste rozhodně neměla nosit do práce!

  • Poradíme vám, které oblečení není vhodné nosit do práce.
    12. srpna 2014 | 06:00

    Pokud máte v práci přísně nastavený dress code, není co řešit a musíte vy ho musíte zkrátka dodržovat. Jestli můžete do zaměstnání nosit džíny, letní šaty i otevřené boty, stejně musíte dodržovat určitá pravidla. Přečtěte si, které oblečení do práce rozhodně nepatří a mohlo by vás stát i místo.

  • Zapomeňte na všechno krátké

     

    Sukně, šaty i šortky jsou samozřejmě v pořádku, ne však v případě končí-li těsně pod zadkem. Ideální jsou kousky končící pár centimetrů nad koleny, čas od času ale můžete sáhnout i pro krátkých šortkách, ze kterých vám ale nesmí vylézat kapsy, neměly by být proděravěné a top by měl být spíše střídmější.

    Šortky s vyčuhujícíma kapsama jsou hitem!
    Autor: archiv firem
  • Topy s výstřihy nechte doma

     

    Topy a halenky s hlubokými výstřihy se do zaměstnání zkrátka nehodí. Signalizuje to, že se za každou cenu snažíte získat pozornost vašich kolegů i nadřízených. Zapomeňte i na topy bez ramínek a vždy noste podprsenku. Ideálním vrškem může být například romantická blůza.

    Ženy s velkými prsy mají vyšší IQ v průměru o deset bodů.
    Autor: Shutterstock.com
  • Stop super trendům

     

    Oblékat se podle trendů se sice skvělé, ale váš šéf to příliš neocení. Především v případě, kdy obléknete nepřehlédnutelné oblečení poseté flitry, těsné kožené kalhoty, roztrhané džíny nebo holinky. Většinou je lepší si super trendy oblečení schovat na svůj volný čas a do práce volit klasiku.

    S punkovými motivy, Asos, cca 6000 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Brzděte s líčením

     

    Váš celkový vzhled netvoří jen oblečení, ale také líčení a účes. Pokud je to u vás v práci trochu přísnější, dávejte si pozor i na nehty, které by měly být samozřejmě perfektně upravené a nalakované decentním lakem. Co se týče líčení, nechte extravagantní stíny a neonové rtěnky na večírek a vsaďte na přirozenost.

    ...
    Autor: Profimedia.cz
  • Pozor na vzory

     

    Něžné květinové vzory i tradiční proužky a puntíky se do zaměstnání hodí. Pozor si však dejte na zvířecí vzory, které mohou působit lacině. Přestože je umíte perfektně kombinovat, raději si tyto kousky schovejte k jiné příležitosti.

    Gepardí modely s hnědými doplňky sluší v každé zemi. 248 Kč, Gate.
    Autor: Archiv firem

Diskuse ke článku
.