Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to slušelo nebo neslušelo slavným kráskám.
    22. července 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě slavných nesl opět v duchu honosných společenských akcí. Jiné slavné ženy zase vyrazily do ulic, aby si užily slunné letní dny. Podívejte se, jaké šaty oblékly, které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Katy Perry (29)

     

    Oblíbená zpěvačka Katy Perry nás v každém svém videoklipu oslňuje neuvěřitelnou krásou a dokonalým tělem. V osobním životě vypadá spíše jako strašák do zelí, než jako sexbomba. O víkendu podnikla se svými přáteli výlet do skanzenu v Torontu a oblékla si průsvitné brčálové šaty, které doplnila koženým obojkem a "humpoláckými" boty. Kam se ztratila sexy Katy?

    Katy Perry
    Autor: profimedia.cz
  • Selena Gomez (21)

     

    Americká herečka a zpěvačka Selena Gomez se na filmovo-hudební festival Ishia Global oblékla poněkud netradičně. K průsvitné halence odhalující podprsenku zvolila sukni poskládanou z bílých peříček. Selena je však velmi mladá a malý divoký experiment si rozhodně může dovolit.

    Selena Gomez
    Autor: profimedia.cz
  • Anastacia (45)

     

    Po tom, co americká zpěvačka již podruhé porazila zákeřnou rakovinu, se ve společnosti příliš často neukazuje. Minulý týden se mimořádně zúčastnila jedné společenské akce a všem přítomným vyrazila dech. Černé pouzdrové šaty decentně obkreslovaly její ženskou siluetu a zlaté zdobení a doplňky jen dotáhly celkový dojem do dokonalosti.

    Anastacia
    Autor: profimedia.cz
  • Audrey Tatou (37)

     

    Krásná herečka potvrzuje, že Francouzky mají opravdu vytříbený vkus. Na premiéru filmu Magic In The Moonlight oblékla krajkové šaty, ve kterých vypadala opravdu pohádkově. Červené sandálky a rudá rtěnka byly trefou do černého. Audrey zkrátka všem ukázala francouzský šmrnc a glanc.

    Audrey Tatou
    Autor: profimedia.cz
  • Megan Fox (28)

     

    Americká herečka a modelka Megan Fox ukázala všem na společenské akci v Los Angeles, že má pět měsíců po porodu druhého potomka zpět své dokonalé tělo. Závidíme!

    Megan Fox
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.