Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šaty, které zakryjí nedostatky: Vybrali jsme dvacet nejlepších!

7. června 2013 | 07:00

Léto - a snad nejen kalendářní - se neúprosně blíží. Děsíte se dne, kdy se svlékání horních vrstev oblečení stane nezbytností? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Našli jsme šaty, které zakryjí všechno, co je potřeba, a přitom jsou stylové a trendy. Tuhle sezónu si může užít každý!

Nejsnazší způsob, jak odvést pozornost od nedostatků, je upozornit na své přednosti. Žádný jiný kousek oblečení to nezvládne lépe, než perfektně padnoucí šaty. Klíčem je - ostatně jako vždy - ten správný střih. Víte, který si vybrat?

Větší bříško

Právě nastává období, kdy se mnoho z nás začíná trápit zakulaceným bříškem. Hoďte diety za hlavu a kupte si šaty, ve kterých budete tak sexy, že na nějaké to kilo navíc ani nepomyslíte. Ideální pro vás budou střihy s kanýrem nebo řasením v pase.

...
Autor: archivy firem

Širší boky

Žensky široké boky jsou vlastně spíš přednost, ale jestli toužíte dodat své postavě trochu víc harmonie, stačí jednoduché pravidlo. Zvýrazněte pas! Pomůžou vám k tomu šaty s úzkým vrškem a širokou sukní ve stylu 50. let.

...
Autor: archivy firem

Pořádná stehna

I ta jsou sice symbolem ženskosti a plodnosti, ale mnoho z nás má sklon se za ně stydět. Tuhle kritickou oblast můžete snadno zjemnit pomocí šatů s asymetrickým dolním lemem. Nejsou tak docela mini ani midi, zato jsou originální a trendy.

...
Autor: archivy firem

Povolené paže

Udělat dvě stě kliků v řadě nepatří k vaší představě píjemného rána? Nevadí. Své paže můžete zpevnit i pomocí velmi aktuálních šatů s dlouhými nebo tříčtvrtečními rukávy. V opravdu horkých dnech pak skvěle fungují ty netopýří.

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková