Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Paris Hilton návrhářkou: Boty pro "pravé" blondýny

1. dubna 2011 | 12:49

Ženské a sexy! Právě takové jsou boty z kolekce Paris Hilton. Nejnovější modely představila ve středu v Mexiku. Rozmazlená milionářka zřejmě ví, co ženy chtějí. Posuďte sami.

Neuvěřitelně bohatá, skandály proslavená třicetiletá dědička hotelového impéria možná konečně objevila, na co má talent. Pokud je ovšem autorkou návrhů krásných střevíčků ona sama.

A protože je zvyklá žít si na "vysoké noze", a to nejen po stránce finanční, má většina modelů z její kolekce, až na pár výjimek, vysoký jehlový podpatek. Ostatně sama Paris přiznává, že se snaží boty navrhovat tak, aby byly co nejvíce ženské a sexy. A musím uznat, že se jí to skvěle daří. Přesvědčte se v naší galerii.

Hotelová Barbie nezahálí

Modelka, herečka, spisovatelka, moderátorka, zpěvačka, návrhářka, ekoaktivistka a businessmanka... Dokonce i "pornohvězda. Ve světě ji totiž před osmi lety nechvalně "proslavilo" především ryze soukromé video z domácí filmotéky. Za svůj zatím poměrně krátký život toho stihla vyzkoušet už mnoho. Ať už s větším či menším úspěchem.

V Guinessově knize rekordů je růžovou barvu milující blondýna zapsána jako nejpřeceňovanější celebrita. Filmovými kritiky i laickou veřejností byla zvolena nejhorší herečkou vůbec. Za opakované porušování dopravních předpisů si dokonce odseděla třiadvacet dnů ve vězení. Přesto ročně vydělává více než sedm miliard dolarů, v přepočtu stodevatenáct miliard korun.