Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Spodní prádlo: Sexy trendy pro jaro a léto

14. února 2011 | 17:18

Módní show rozpálila do ruda všechny přihlížející muže. Krásné modelky v Miláně představily trendy spodní prádlo pro jaro a léto. Podvazky, krajky, peří a sexy rukavičky. Barvám vévodila béžová a černá.

S blížícím se svátkem zamilovaných žije celý módní svět spodním prádlem. Značka Triump proto ve spolupráci s italským řetězcem Coin ukázala, jak svůdné mohou ženy v podvečer svátku svatého Valentýna být. A bylo se na co dívat!

Dvacátá léta slaví svůj návrat

Myslíte si, že klasické podvazkové pásy a vysoké kalhotky nemohou být sexy? Pak jste na omylu. Na vlastní kůži se o tom mohli přesvědčit diváci právě na módní přehlídce "Coin Triumph Fashion Show" v italském Miláně. A bylo zde dusno jak v prádelně... Atmosféra připomínala spíše pověstný pařížský kabaret Mouline Rouge.

Nádherné křivky na molu se procházejících dívek nenechaly nikoho chladným. Oči zakryté maskou z krajky, na ramenou svůdné boa, na rukou sexy rukavičky a na nohou hladké punčochy. Vysoké podpatky nemohly chybět. Inspirace dvacátými léty byla více než zřejmá. Přihlížející ženy toužily mít nádherné kousky ve svém prádelníku, muži jen otírali pot z čela.