Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

10 tipů na valentýnský dárek: Od prádelka až po profi fotky

Chcete potěšit partnera, dokázat mu svoji lásku? Překvapte ho některou z báječných valentýnských nabídek. Uvidíte, že vaši snahu náležitě ocení.
10. února 2011 | 11:24

Zapomněli jste nebo prostě jen nenašli tu správnou inspiraci? Tak přesně pro vás je tu web Sleviště. Stránky s velkým výběrem valentýnských překvapení se slevou. Web, který vás nikdy nenechá na holičkách.

A je to tu zase! 14. únor, svátek všech zamilovaných je tu za pět dnů a vám stále chybí ten pravý dárek. Nemáte čas, ani ten správný nápad...

Přesně to je ten okamžik, kdy potřebujete radu. A my vám teď podáváme svou pomocnou ruku. Vybrali jsme pro vás na unikátním webu sleviste.cz deset nejzajímavějších nabídek.

Překvapte partnera či partnerku třeba romantickým pobytem, exkluzivní večeří, sladkou společnou masáží, sérií svých uměleckých fotografií nebo "žhavým" spodním prádlem. A pokud vás v náš výběr nezaujal, navštivte přímo SLEVIŠTĚ. Na populárních stránkách slučujících senzační nabídky se slevou 50 - 90 % na vás čeká téměř sedmset neuvěřitelných nabídek. Vybere si opravdu každý!

10 tipů na valentýnské překvapení

809552:gallery:true:true* Luxusní zámecký pobyt s exkluzivním valentýnským menu pro 2 osoby ve dvoulůžkovém pokoji. Darujte romantiku v hotelu Akademie a prožijte zde okamžiky, na které ani jeden z Vás nezapomene. Nenechte si ujít příležitost prožít ničím nerušené romantické dny ve dvou v krásném prostředí přírody.

Původní cena: 2900 Kč
Cena se slevou: 1198 Kč

Ušetříte: 1702 Kč = SLEVA 58 %

809532:gallery:true:true* Vychutnejte si valentýnské 5chodové menu s aperitivem pro dva. Dopřejte své lásce dokonalý kulinářský zážitek v restauraci Original Cappuccini Restaurant. Útulný interiér, vstřícná obsluha, romantické posezení. Chybět nebude ani aperitiv v podobě elegantního, jemně perlivého Prosecca. Oslavte svátek zamilovaných romantickou večeří o pěti lahodných chodech od mistra svého oboru Václava Kisvetra, který vařil i pro krále.

Původní cena: 999 Kč
Cena se slevou: 399 Kč

Ušetříte: 600 Kč = SLEVA 60 %

809528:gallery:true:true* Překvapte partnera sérií svých profesionálních fotografií. Využijte jedinečnou možnost kompletního servisu přední modelingové agentury, profesionálního fotografa, vizážisty, stylisty a módního poradce. Z celého dne si odnesete kompletní Portfolio - 7 graficky upravených fotografií a cca 20 fotografií vlastního výběru. To vše v plné kvalitě na CD od významného módního fotografa z USA.

Původní cena: 9900 Kč
Cena se slevou: 2900 Kč

Ušetříte: 7000 Kč = SLEVA 71 %

809534:gallery:true:true* Dopřejte vašim tělům léčivou a sladkou medovou masáž a užijte si romantiku se svým miláčkem. Hodinová masáž pro dva detoxikuje Vaše těla do hloubky tkání a uvolní napjaté svaly. Zároveň příjemně teplý med od českých včelařů provoní a zjemní Vaši pokožku, odstraní odumřelé buňky kůže a navrátí jí svěží vzhled... Budete se cítit jako znovuzrození!

Původní cena: 1700 Kč
Cena se slevou: 399 Kč

Ušetříte: 1301 Kč = SLEVA 77 %

809538:gallery:true:true* Žhavý Valentýn se spodním prádlem od Daniely za polovinu ceny! Podprsenky, kalhotky, korzety, košilky, podvazkové pásy, župánky a další kousky známých značek. Pánové, potěšte ženu luxusním spodním prádlem. Dámy, překvapte partnera novým prádélkem a užijte si svůj den zamilovaných ve znamení svůdnosti.

Původní cena: 500 Kč
Cena se slevou: 249 Kč

Ušetříte: 251 Kč = SLEVA 50 %

809533:gallery:true:true

* Vychutnejte si valentýnské menu v luxusním prostředí vyhlášené restauraci Lví dvůr, přímo u Pražského hradu. Romantický večer plný několika chodů gurmánských specialit vybraných samotným šéfkuchařem. Přípitek zajistí Bohemia Sekt Prestige rosé brut. Zažijte neopakovatelný pocit, kdy je o vás opravdu po všech stránkách postaráno.

Původní cena: 1060 Kč
Cena se slevou: 499 Kč

Ušetříte: 561 Kč = SLEVA 53 %

809537:gallery:true:true* Řekněte to květinou! Kytice orchideí s přáníčkem přesvědčí o vaší upřímné lásce každou ženu. Květinový ateliér ROSMARINO zajistí doručení na jakékoliv místo v Praze.

Původní cena: 1200 Kč
Cena se slevou: 599 Kč

Ušetříte: 601 Kč = SLEVA 50 %

* Speciální masáž DE LUXE pro dva, kteří mají chuť prožít chvilky slastné relaxace společně. Dopřejte si na Valentýna speciální dárek, který udělá radost vám i vašemu partnerovi. V salonu 809535:gallery:true:trueMasáže v Solné je pro vás nachystána speciální Masáž pro dva, která mimo společné masáže obsahuje také pronájem sauny a bazénu i s lahví vychlazeného sektu.

Původní cena: 3000 Kč
Cena se slevou: 690 Kč

Ušetříte: 2310 Kč = SLEVA 77 %

* Romantický balíček, skládající se z exkluzivního růžového vína CABERNET SAUVIGNON ROSE v dárkové taštičce a rudé holandské růže. Překvapte partnerku vínem lehké třešňové barvy, s aroma zralého horského ovoce, třešní, malin, a trochou nádechu jahod. Suché rose víno má velmi vyváženou strukturu kyselin.

Původní cena: 469 Kč
Cena se slevou: 225 Kč

Ušetříte: 244 Kč = SLEVA 52 %

809527:gallery:true:true* Populární toaletní voda Diesel o obsahu 75 ml. K dispozici je dámská (Diesel Zero Plus Feminine) i pánská (Diesel Zero Plus Masculine) varianta. Darujte osvěžující vůni, kterou každý ocení při každodenním nošení.

Původní cena: 820 Kč
Cena se slevou: 279 Kč

Ušetříte: 541 Kč = SLEVA 66 %