Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Styl podle celebrit: Oblečte se stylově a pohodlně jako Jessica Alba

13. května 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Vyrazte o víkendu do ulic v ležérním, ale přesto prudce stylovém outfitu.

Módní styl Jessiky Alby nás baví! Ve všem navíc vypadá naprosto perfektně. Ať už oblékne velkou večerní róbu, rafinované koktejlky nebo jednoduchý ležérní outfit, kterému samozřejmě ve svém volném čase dává přednost. V módních kreacích bývá mnohdy velmi odvážná, ale díky jejímu vytříbenému vkusu vypadají i nevšední kombinace skvěle.

Když vyrazí ven se svými dvěma dcerami, většinou obléká džíny nebo jiné kalhoty a vždy sáhne po botách s plochou podrážkou. Nedávno vyrazila na rodinnou procházku v pohodlných černých kalhotách, barevném tričku s vkusným a hravým zvířecím vzorem – a jak jinak než v teniskách. Tentokrát zvolila stylové slip-ony na platformové podrážce. Pak už přidala jen malou crossbody kabelku a velké sluneční brýle. Jednoduché, rychlé, ale maximálně efektní!

Buďte jako Jessica Alba

Rozhodně nemusíte být hollywoodská herečka, abyste v podobném outfitu vypadala stejně skvěle. Místo malé kabelky můžete klidně nasadit na záda stylový a praktický batoh a můžete vyrazit klidně i na výlet.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Tričko: Lindex, 399 Kč, kalhoty: Lindex, 1399 Kč, sluneční brýle: H&M, 299 Kč, kabelka: Zoot.cz, 1199 Kč a tenisky: Humanic, 999 Kč

Další stylové outfity slavných žen sledujte ZDE!

Inspirujte se i účesem Jessiky Alby! Udělejte si vlny jako ona:
Video se připravuje ...
Jessica Alba ukazuje, jak si vytvořit přirozené vlny za 5 minut • VIDEO: youtube.com_InStyle/BPŽ