Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Kosmetické novinky na měsíc duben, které si rychle zamilujete

  • ...
    3. dubna 2024 | 06:00

    S novým měsícem pro vás máme další nálož skvělých novinek. Tentokrát jak z vlasové, tak pleťové, ale i dekorativní kosmetiky. Určitě nám dáte za pravdu, že zkrášlujících pomocníků není nikdy dost, a proto jsme pro vás vybraly hned několik skvělých produktů. Které by vám v dubnu rozhodně neměly uniknout?

  • Bronzer Douglas Collection, 471 Kč, koupíte na www.douglas.cz nebo v kamenných prodejnách Douglas

    Nic nevykouzlí krásný opálený vzhled a zdravý lesk pleti jako správně zvolený bronzer. Pokud vám jeden takový v kosmetické výbavě chybí, neměla by vám uniknout novinka z dílny Douglas Collection. Jeho hedvábná textura se spojí s pokožkou a vytvoří přirozený tón s krytím. Tento pudr pomáhá vytvarovat rysy obličeje a snadno se nanáší na všechny části těla. Big Bronzer je k dispozici ve dvou matných odstínech a dvou perleťových odstínech.

    VIDEO: Jak na rychlé denní líčení?

    Video se připravuje ...
    Rychlé denní líčení • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Posilující šampon pro suché a poškozené vlasy, Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair, 129 Kč (250 ml), koupíte v síti drogérií

    Natrefit na šampon, který by splňoval všechny požadavky, je občas nadlidský výkon. Nové vylepšené šampony Schwarzkopf GLISS ale konečně mohou být sázkou na jistotu. Účinně čistí vlasy a poskytují jim intenzivní péči bez zatížení. Vysoce účinné receptury obsahují aktivní složky, jako například keratin, který doplňuje poškozené části ve struktuře vlasu a zajišťuje tak o 100 % silnější vlasy. Pokud máte tedy suché a poškozené vlasy, neváhejte tuto novinku vyzkoušet. 

  • Omlazující make-up Giordani Gold Serum Boost SPF 12 UVA, Oriflame, 620 Kč (30 m

    Omlazující make-up obsahuje sérum, takže poskytuje nejenom dokonalé krytí, ale také pleť hydratuje a postará se o to, aby byla zářivá, mladistvá a hebká. Jeho receptura, která navíc obsahuje ještě vitamin E, opticky rozostřuje jemné linky, sjednocuje tón pleti a vytváří přirozený efekt. Make-up obsahuje SPF 12, je nekomedogenní a vhodný pro všechny typy pleti včetně té citlivé. 

  • Sérum pro dvojitou hydrataci, StriVectin Hydration Multiplier, 1512 Kč (30 ml), koupíte na www.aurio.cz

    Pokud toužíte po zdravé, šťavnaté a zářivé pleti bez nedokonalostí, hydratace je naprostý základ. K tomu vám dopomohou kvalitní pleťová séra obsahující složky, po kterých naše pleť tak touží. Jestli se zrovna po nějakém díváte, možná se vám zalíbí nové sérum od značky StriVectin. Obsahuje hned dvě složky, které řeší stárnutí způsobené dehydratací pleti. Jedna z komor obsahuje 7 typů kyseliny hyaluronové a kyseliny polyglutamové pro dodání intenzivní vlhkosti. Druhá z komor obsahuje látky, které v pleti dokážou vlhkost dlouhodobě uzamknout, jako je skvalan a 5 typů ceramidů. Obě látky působí synergicky – vyplňují vrásky, zlepšují texturu pleti a dodávají rozjasněný vzhled.

  • Imperial řasenka XXL, Dermacol, 299 Kč, koupíte v síti drogérií

    Řasenky od Dermacolu fungují skvěle, a tak je naprosto jasné, že i nová řasenka Imperial XXL splní všechna očekávání. Díky kartáčku s měkkými štětinkami bude každá řasa precizně oddělená a nádherně protočená. Navíc se snadno přizpůsobí každému tvaru oka a poradí si i s těmi nejkratšími a těžko dostupnými řasami. Řasenka disponuje kombinací vosků, takže je hmota jemná, krémová, řasy neslepuje a po celý den drží na svém místě. Textura s vysokým obsahem pigmentu obalí řasy rovnoměrně od kořínků až po jejich konečky.

  • Inhalační tyčinka proti stresu, Nobilis Tilia, 159 Kč, koupíte na eshop.nobilis.cz

    Občas je toho na každého z nás trochu moc. Co kdyby existovala tyčinka, která vás během chvilky hodí zase do pohody? Nová inhalační tyčinka značky Nobilis Tilia je přesně tím řešením. Její svěží, sladce ovocná, dřevitobylinná vůně uvolňuje tělesné napětí, snižuje stres, obavy, hněv i frustrace. Inhalační tyčinka pomáhá zahnat úzkost a nervové vypětí během vyčerpání nebo přepracovanosti a vyrovnává změny nálad během premenstruačního stresu. Díky praktickému balení ji můžete mít kdykoli u sebe.

    Velký výběr kosmetických produktů za výhodné ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.